RUKA TI SE POZLATILA I OSUŠILA ŠTO UBI BIJEDNOG CRVA: Oglasio se Vladimir Tomović o tragičnom događaju sa Cetinja (FOTO)

Show
RUKA TI SE POZLATILA I OSUŠILA ŠTO UBI BIJEDNOG CRVA: Oglasio se Vladimir Tomović o tragičnom događaju sa Cetinja (FOTO)
.

Vladimir Tomović, rijaliti učesnik, potresen je posljednjim događajem sa Cetinja kada je jedan čovjek poubijao 10 ljudi, među kojima i dvoje djece, i šestoro ranio.

Cijela Crna Gora je zavijena u crno, proglašena je trodnevna žalost, a Tomović objavom na Instagramu osudio sve zločine.

- Svakodnevno se susrećemo sa blažim ili težim oblicima psihičkih oboljenja na koja se niko ne osvrće. Sada kada se desila ova tragedija upiremo prst ka kome? Ka tome Boriloviću koji je lišio života nedužna bića? On je egzekutor i ono što osjećam u dubini duše je žal jer je ubijen. Žalim jer kada zagrebem još dublje shvatim da je njemu najveća kazna bila da bude živ i da se svakoga jutra budi i razmišlja o košmarima koji ga u snu progone. Da nema mira ni kada otvori oči i suoči se sa činjenicom da je monstrum koji je ugasio nevine živote. Molio bih se da živi što duže odbačen od svih", napisao je Tomović.

- Egzekutor je Borilović, a nalogodavac je sistem u našoj raspaloj državi. Mehanizam je takav da kada vidiš umobolnog čovjeka trudiš se da ga ili ismijavaš ili da ga zaobiđeš. Duševne bolesnike ne treba ni ismijavati niti ih zaobilaziti. Njima treba stručna pomoć jer ako se taj problem u korijenu ne posječe, svjedoci smo da može da eskalira u mnogo veći, nažalost svih nas a posebno na žalost porodica žrtava. Neno Kaluđeroviću. Ruka ti se pozlatila i osušila. Pozlatila se sto ubi bijednog crva a osušila jer ga ne pusti da živi dugo i da jede komad po komad svog mesa crkavajući kao posljednji ljudski otpad na smetlištu života", završio je Tomović.

3132429-vladimir-tomovic-1-ff

3132431-vladimir-tomovic-2-ff

Izvor:Kurir

Ne propustite