ASTROLOGIJA/ VENERA U LAVU TRAJE DO 9. SEPTEMBRA: Saznajte šta čeka vaš znak Zodijaka

Zanimljivosti
ASTROLOGIJA/ VENERA U LAVU TRAJE DO 9. SEPTEMBRA: Saznajte šta čeka vaš znak Zodijaka
.

Nakon topline doma i emotivnog uživanja u dvoje Venera izlazi pred oči javnosti. Ulazi u kraljevski znak Lava gdje će boraviti od 11. kolovoza do 5. rujna.

Za razliku od Venere u Raku koja je voljela biti okružena svojim najmilijima u toplini svoga doma i uz dobru domaću hranu, ova Venera će voljeti biti viđena.

Voljet će obilaziti skupe restorane, pokazivati svoju najnoviju odjeću ili svoju novu frizuru. Ona voli skupe parfeme, zlatni nakit, blještavilo i zanos. Zavodljiva je, samopouzdana i otvorena.

Voli da joj se dive i neprestano želi nove komplimente. Najsretnija je kada su svi reflektori i oči javnosti uprti baš u nju. Ona je kraljica glamura, jedna, jedina i neponovljiva.

Ova Venera voli da voli i voli da je voljena. Njen smisao je ljubav, ali samo onakva uz koju ide najveća doza poštovanja. Ako nema poštovanja, nema ni ljubavi. Ona se nesebično predaje osobi koju voli i koja je zaslužila njenu naklonost, ali isto tako očekuje i da joj ljubav bude uzvraćena.

Od voljene osobe traži potvrdu ljubavi gotovo svakodnevno i to u vidu pružanja pažnje i kraljevskog tretmana. Ona želi u svakom trenutku osjetiti da je nešto posebno i jedinstveno u životu svoje voljene osobe.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Lava kod nas bi se mogla javiti potreba da se svijetu pokažemo u najboljem svjetlu. Poželjet ćemo biti lijepi, dotjerani, našminkani, glamurozno odjeveni. Željet ćemo biti posebni i imat ćemo potrebu zablistati.

Ovo je vrijeme širenja i privlačenja ljubavi. Privlačit će nas moć, luksuz i glamur zbog čega bi nam za oko mogla zapeti osoba visokog statusa i dobrih materijalnih prilika.

Odlično je vrijeme za uživanje u ljubavi, djeci, zabavi, luksuzu, umjetnosti, kreativnosti, hobiju, sportu, plesu ili koncertu. Priuštite sebi dašak luksuza i glamura, počastite se wellnessom, romantičnom večerom, najnovijom kazališnom predstavom, blještavim nakitom, skupocjenim parfemom, novim komadom odjeće ili novom frizurom.

Družite se, zabavljate se, plešite, pjevajte i nikako ne zaboravite nabaciti osmijeh na lice i uživati u svome kraljevstvu.

Ne propustite