MILOŠ SE OPROSTIO OD SUPRUGE I SINOVA UBIJENIH NA CETINJU: Hvala ti što si pokušala da ih spasiš od ološa

Crna hronika
MILOŠ SE OPROSTIO OD SUPRUGE I SINOVA UBIJENIH NA CETINJU: Hvala ti što si pokušala da ih spasiš od ološa
.

Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović ubio na Cetinju.

- Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutješni čovjek.

- Đeco moja, vaše odrastanje će zauvijek ostati u mom sjećanju. Uvijek sa vama. Neka mi vas anđeli čuvaju - piše u čitulji koju su dali baba i deda nastradalih mališana.

Današnje novine pune su čitulja kojima se najbliži opraštaju od žrtava masakra.

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

Samo sat kasnije na lokalnom groblju na Cetinju biće sahranjen njihov kum Milan Mitrović koji je krenuo da vidi šta se dešava u kući Martinovića. Goran Đurišić, ujak ubice Borilovića, koji je nastradao pokušavajući da obuzda pomahnitalog sestrića bit će sahranjen na Gradcu. Tročlana porodica Drecun biće sahranjena u 16 časova u selu Ljubostinj.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković...

Vuk Borilović, podsjetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjessto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocjenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

(Kurir.rs)
 

Ne propustite