VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022. GODINE: Za 1 znak će se bukvalno LIJEPITI PARE

Kiosk
VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022. GODINE: Za 1 znak će se bukvalno LIJEPITI PARE
.

U prvom mjesecu jeseni, Blizanci će se bolje nego ikada slagati s drugima. Zato ne odlažite ozbiljne razgovore. Sada će uroditi plodom.

Dobit ćete mnogo potrebnih informacija koji će vam pomoći da odlučite o svojim sljedećim koracima. Lavove čeka nemiran, ali ipak ugodan mjesec. U rujnu/septembru najvažnije je da slušate svoju intuiciju. Slušajte je i vaše odluke će se pokazati ispravnim.

Saznajte što vašem znaku predviđa mjesečni horoskop za rujan/septembar 2022. godine!

Ovan

U rujnu/septembru Ovan će moći pokazati izuzetnu ustrajnost i postići ono što je izgledalo nemoguće. Istina, na putu ka uspjehu ponekad će biti teško pronaći zajednički jezik s drugima. Zapamtite: cilj ne opravdava sva sredstva. Pokušajte izbjeći sukobe.

Druga polovica mjeseca donijet će rješavanje važnih pitanja. Istovremeno, možete napraviti planove za budućnost: vaši planovi će se ostvariti i pružiti vam mnogo ugodnih trenutaka.

Na ljubavnom planu, Ovna čeka zatišje. Emocije neće ključati, a srce će se stisnuti od očekivanja romantičnih avantura. Ali ovo nije zadugo. Kraj rujna/septembra obećava neočekivano poznanstvo koje može prerasti u lijepu vezu.

Bik

Rujan/septembar će biti pun nemira kada je riječ o Bikovima. Teško ćete izbjeći sporove i svađe, a sami ćete biti pokretači mnogih sukoba. Ako se ne potrudite razumjeti druge i ne budete tolerantni, to vas kasnije može skupo koštati.

Do sredine mjeseca pozitivni trendovi će se početi intenzivirati. U svim nastojanjima imat ćete sreće. Tijekom ovog perioda, takve akcije kao što su preseljenje, osnivanje obitelji, kupovina nekretnina bit će uspješne.

Zvijezde vas podržavaju i na putovanju. Krajem rujna/septembra mogući su financijski problemi. Najneoprezniji predstavnici vašeg znaka mogu naići na rizične transakcije. Kako biste izbjegli probleme, pridržavajte se starog pravila: “Vjerujte, ali provjerite!”.

Blizanci

Zvijezde kažu da će rujan/septembar za Blizance biti vrlo bogat. Mnogo toga će ovisiti o vašoj samokontroli. Čuvajući je, možete postići željeni rezultat.

U prvom mjesecu jeseni, Blizanci će se bolje nego ikada slagati s drugima. Zato ne odlažite ozbiljne razgovore. Sada će uroditi plodom. Dobit ćete mnogo potrebnih informacija koji će vam pomoći da odlučite o svojim sljedećim koracima.

Krajem mjeseca preuzmite inicijativu u odnosima. Vaš izabranik će pristati na najluđe prijedloge. Ostale ugodne promjene su pred vratima: rujan/septembar je pravo vrijeme da napustite prošlost i zakoračite u budućnost.

Rak

Rakovima će biti teško da se fokusiraju na jednu stvar. Bit će toliko zanimljivih stvari okolo da se nećete moći zaustaviti. Međutim, ako se upustite u svoj posao, morat ćete ispravljati ne samo svoje, već i tuđe greške.

U drugoj dekadi mjeseca budite pažljiviji u financijskim pitanjima. Provjerite svoju potrošnju: to bi moglo biti mnogo više od vašeg prihoda. Odložite velike kupovine.

Krajem mjeseca vaša srodna duša će vas potaknuti da značajno prilagodite svoje planove za budućnost. Pokušajte biti realni i ne pričajte o tuđim fantazijama. Nemojte davati nepotrebna obećanja, budite iskreni.

Lav

Lavove čeka nemiran, ali ipak ugodan mjesec. U rujnu/septembru najvažnije je da slušate svoju intuiciju. Slušajte je i vaše odluke će se pokazati ispravnim.

Lavovi će u drugoj dekadi mjeseca lako moći pronaći zajednički jezik s onima s kojima već duže vrijeme nisu u vezi. Iskoristite ovo vrijeme da savladate raskol u timu i uspostavite nove veze.

Zahvaljujući svojoj karizmi, moći ćete riješiti mnoga pitanja u neformalnom okruženju, a da ih ne iznosite pred šefovima. Na osobnom planu, za sada nema promjena. Vaše romantične zvijezde su bile dugo na čekanju.

Ali rujan/septembar će biti odlično vrijeme za one koji odluče promijeniti svoj imidž ili ažurirati svoju garderobu. Eksperimenti s izgledom će biti uspješni, a vi ćete biti zadovoljni.

Djevica

Djevicama rujan/septembar obećava mnogo u pogledu novih početaka. Bit će teško, ali zanimljivo. Stoga, slobodno preuzmite nove projekte i slučajeve. Čak i ako vam se u početku učini da ne ide, kasnije će sve ići glatko.

Postoji jedno upozorenje – pokušajte sami donositi odluke. Jer savjetnika ima mnogo, a odgovornost za učinjeno će pasti na vas. Pravi put će biti potaknuti vašim iskustvom i unutrašnjim glasom.

U vašem osobnom životu čekaju vas događaji o kojima ste dugo sanjali. Odnosi s voljenima, prijateljima i srodnom dušom donijet će samo radost. I na obiteljskim okupljanjima uspjet ćete se odmoriti.

Vaga

Vaga će u rujnu/septembru morati raditi stotinu stvari u isto vrijeme. Bit ćete povučeni prošlošću, fascinirani sadašnjošću i spremni za budućnost. Zvijezde savjetuju da postavite ciljeve: izaberite što vam je potrebno ovdje i sada.

Jednom kada ovo shvatite, napetost će se povući, a život će postati mnogo lakši. Mnogi od vas će ovog mjeseca imati priliku da napreduju na korporativnoj ljestvici. U tome će pomoći stare veze i ljudi iz prošlosti.

Nemojte zanemariti savjete novih poznanika: oni će vam dati priliku da vidite put koji niste primijetili. Generalno, mjesec će biti vrlo uspješan. Problemi mogu nastati samo pri zaključivanju transakcija. Budite oprezni prilikom kupovine imovine i potpisivanja papira.

Škorpion

Rujan/septembar za Škorpione će početi manjim događajima. Nećete još dugo razumjeti zašto se to događa upravo sada i s vama. Zato nemojte ignorirati što se događa. Čak i najnevažnija sitnica može porasti do kozmičkih razmjera. Vrijeme je za promjenu karijere.

Rujan/septembar će vam dati izbor: crno ili bijelo, za ili protiv, sad ili nikad. Sumnja će vas pratiti sve ovo vrijeme. Međutim, kada donesete odluku, lako možete odbaciti alternative.

Financijski poslovi Škorpiona će ići glatko. Zvijezde obećavaju dobre ponude, neočekivane bonuse, dobitke. Kraj mjeseca će biti dobar da svoj hobi pretvorite u novac.

Strijelac

Najvažniji događaji za Strijelce održat će se početkom rujna/septembra. Ostatak mjeseca ćete ili požnjeti nagrade ili ćete riješiti nevolje. Zvijezde upozoravaju da će odluke morati donositi brzo. Istovremeno, one moraju biti promišljene i uravnotežene. Sreća će biti na strani jakih.

Vaše riječi i postupci privući će veliku pažnju. Neće svi biti oduševljeni. Kako biste spriječili konflikt, ne pričajte previše i ne dajte nepromišljena obećanja.

Kraj mjeseca bit će relativno miran. Ovo vrijeme je najbolje provesti s voljenima i prijateljima, jačajući odnose i obraćajući pažnju na one kojima je potrebno. Odvojite nekoliko dana za rekreaciju na otvorenom. Ovo će vam vratiti snagu za nova dostignuća.

Jarac

Zvijezdama Jarci savjetuju da napuste žurbu i budu smireni u vezi sa svim što se događa. Samo u ovom slučaju, mjesec će ispasti dobro. Događaji će se promijeniti prebrzo i ako pokušate napraviti sve odjednom, nećete postići ništa. Samo zastanite i sačekajte.

Situacija će se popraviti bez vašeg aktivnog sudjelovanja. Rujan/septembar obećava Jarcu zanimljive susrete i sudbonosna poznanstva. Hoće li to biti ljubav nije jasno, ali započeta veza može postati jaka i pouzdana.

Za romantično nastrojene predstavnike znaka, astrolozi predviđaju lako flertovanje i ugodnu zabavu. U trećoj dekadi mjeseca moguća su velika novčana primanja. Bolje ih je uložiti u velike kupovine. U suprotnom, novac će vam kliziti kroz prste.

Vodenjak

Rujan/septembar za Vodenjaka bit će pun iznenađenja, kako ugodnih, tako i ne baš ugodnih. Bit će mnogo više briga nego što ste mislili. S druge strane, zaokupit će vas razni događaji, a vi ćete rado juriti uz taj tok promjena. Kako god bilo, rujan/septembar će donijeti mnogo zanimljivih susreta, novih poznanstava i šansi za promjene.

Ovog mjeseca bit će vam dovoljno da razmislite o nečemu – i sudbina će vam dati priliku da to doživite. Zapamtite da misao čini čuda. Ali u isto vrijeme budite oprezni sa željama – one imaju tendenciju da se ostvare.

Krajem mjeseca vaša intuicija će vam pomoći da izgradite odnose s ljudima s kojima dugo niste mogli ostvariti kontakt. Iskoristite ovo vrijeme da steknete nove prijatelje.

Ribe

Rujan/septembar donosi izazovan period. Lijenost i nespremnost da se pokaže inicijativa mogu donijeti gubitke, kako materijalne, tako i suptilne. Aktivnost i inicijativa će uroditi plodom. Sredinom mjeseca Ribe mogu dobiti vrlo neobične ponude za suradnju.

Nemojte žuriti da odbijete novu priliku. Događaji se mogu pokazati kao izuzetno obećavajući.

Kraj rujna/septembra obećava neočekivane troškove. Oni mogu biti povezani s neplaniranim kupovinama ili spontanim putovanjima.

Ne propustite