UMJESTO OMEKŠIVAČA SIPAM SAMO 2-3 KAPI OVOGA: Veš bukvalno miriše danima, rezultat će vas oduševiti

Praktična žena
UMJESTO OMEKŠIVAČA SIPAM SAMO 2-3 KAPI OVOGA: Veš bukvalno miriše danima, rezultat će vas oduševiti
Ova dva sastojka predstavljaju odličnu zamjenu!

Ova dva sastojka predstavljaju odličnu zamjenu!

U kućnoj higijeni možete da izbjegnete hemikalije i na ekološki način operete veš, Najžena vam otkriva savršenu zamjenu za omekšivač.

Ova dva sastojka predstavljaju odličnu zamjenu:

Sirće

Sirćetom možete očistiti kupatilo, ukloniti mrlje sa pegle, mikrotalasnu, frižider, ali sada ga upotrebite i kao omekšivač.

Preporučuje se da koristite jabukovo i destilovano bijelo sirće. Sipajte u pregradu za omekšivač ne više od 3 kašike sirćeta, sa ovom dozom veš se neće osećati na sirće, a biće nevjerovatno mekan i baršunast.

Eterična ulja

Ako omekšivač koristite isključivo zbog mirisa, takođe postoji prirodna varijanta. Mirisna, nježna i opojna, eterična ulja se koriste u kozmetici, masaži, osvježavanju prostora, a njihove divne mirisne note može primiti i veš.

Pomiješajte 2-3 kašike eteričnog ulja po želji sa 2 šolje sirćeta. Dobro izmiješajte mješavinu, pa je možete koristiti kao klasični omekšivač i sipati u veš mašinu, ali i kao sprej kojim ćete prskati već opranu garderobu.

Za miris svježine, možete koristiti eterično ulje eukaliptusa i nane; ako želite da veš miriše kao da ste stavili parfem, stavite ulje badema, dok će lavanda mirisati na čisto i nježno.

Ne propustite