PAKLENA SEDMICA JE PRED 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Ništa im neće ići od ruke, imamo LOŠE VIJESTI

Zanimljivosti
PAKLENA SEDMICA JE PRED 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Ništa im neće ići od ruke, imamo LOŠE VIJESTI
-

Nedelja od 15. do 21. avgusta 2022. godine biće teška za tri horoskopska znaka, provjerite da li ste među njima!

Astrološki tranziti u nedelji od 15. do 21. avgusta zagorčaće život pojedinim znacima Zodijaka. Očekuje ih puno frustracija, bijesa, ljutnje i ograničenja sa kojima ne znaju kako da izađu na kraju, a evo o kojih horoskopskim znacima je riječ.

Lav
Ono što će vam u ovoj nedelji praviti probleme je činjenica da ne možete da podnesete mišljenje koje se ne slaže sa vašim. Za sebe mislite da ste uvek u pravu, što je ove sedmice posebno izraženo, pa ćete svima utrljavati svoje mišljenje na nos više nego inače.

Savjet astrologa je da saslušate druge, ali da ih onako zaista čujete. Pokušajte da ljude oko sebe posmatrate kao osobe koje imaju pravo na svoje mišljenje, umesto kao nekoga koga treba da napadate. Ukoliko uspijete da prihvatite tuđa mišljenja, ova nedelja bi mogla da vam bude važna lekcija o tome, da shvatite da su tuđi stavovi jednako vrijedni kao vaši.

Vaga
Tranzit Saturna će vam ove nedelje donijeti mnogo prepreka, čini vam se kao da vam se ispred nosa zatvaraju sva vrata na koja pokucate. Jednostavno, ništa vam ne ide od ruke, koliko god se trudili i to će vas veoma frustrirati.

Imajte na umu da će takva situacija potrajati samo ove nedelje, te da ćete već naredne imati mnogo bolje ideje kako da riješite neke probleme i obaveze. Da bi vam period od 15. do 21. avgusta prošao što bezbolnije, pokušajte da budete fleksibilniji u svojim planovima jer ćete neke stvari možda morati da odlažete.

Škorpija
U nedelji od 15. do 21. avgusta 2022. godine, sve što želite je da se osamite, čitate ili uživate u nekim svojim "ritualima" koji vam pomažu da se osjećate dobro. Ali, čini se kao da zvezde imaju drugačije planove za vas, te da ćete morati da odložite te trenutke samovanja.

Ove nedelje očekuju vas stres i anksioznost zbog odbijanja, bilo na privatnom ili poslovnom planu, ali nešto će vas spriječiti da uradite ono što dugo želite. To će vas uznemiriti i razbjesniti, ali savjet je da obuzdate svoj temperament kako ne biste rekli ili uradili nešto zbog čega ćete se kajati.

(MONDO)

 

Ne propustite