MILAN STANKOVIĆ SE POVUKAO IZ JAVNOSTI, a sad je otkriveno i ZAŠTO: Pričali su da se zamonašio, a ovo je PRAVA ISTINA

Show
MILAN STANKOVIĆ SE POVUKAO IZ JAVNOSTI, a sad je otkriveno i ZAŠTO: Pričali su da se zamonašio, a ovo je PRAVA ISTINA
-

Milan Stanković se odavno povukao iz javnog svijeta, a pisalo se i da se zamonašio.

Nekada veoma popularan pjevač i od milja prozvan "plavi čuperak", Milan Stanković, prije dužeg vremena se povukao iz javnosti, a navodno je pokrenuo i privatan biznis koji mu odlično ide.

Stanković je, navodno, otvorio firmu u Čikagu koja se bavi transportom i razradio biznis, a pronašao je i dbar način da privuče radnike.

"Milan je još u martu otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni", ispričao je izvor blizak pjevaču.

"Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega", dodao je izvor, koji tvrdi i da je na ideju za ovaj posao došao prije dvije godine, kada je proveo dva mjeseca u Americi.

87016-milan-stankovic-f

foto: Milan Stanković, prije

"On bukvalno iz Beograda vodi cijeli biznis, od kojeg sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cvjeta", poručio je izvor.

(MONDO/Republika.rs)

Ne propustite