EN HEŠ JE PREMINULA: Poznata glumica isključena sa aparata

Kiosk
EN HEŠ JE PREMINULA: Poznata glumica isključena sa aparata
-

En Heš koja je prošlog petka u nesreći u Kaliforniji zadobila teške opekotine, danas je isključena sa aparata, pišu svjetski mediji.

Vijest o smrti glumice En Heš (53) saopštila je njena prijateljica Nensi Dejvis na Instagramu.

Glumica je izazvala nesreću udarivši kolima u garažu tuđe kuće Kalifroniji. Bilo je nagovještaja da se njeno stanje popravlja, ali se onda pojavila vijest da je En upala u komu, da bi porodica danas saopštila da su njen moždane funkcije prestale pa se odluka o isključenju sa aparata odlaže zbog doniranja organa.

En je ranije odlučila da želi da bude donor.

Da se podsjetimo, En Heč bila je poznata po burnom životu i ulogama u nekim prepoznatljivim ostvarnejima. Glumica je dugo bila u vezi sa čuvenom voditeljkom Elen Deženeris, nakon čega se udala i rodila dvoje djece, a onda i razvela.

Karijeru je započela početkom devedesetih, epizodnom ulogom u seriji "Marfi Braun". Do kasnih devedesetih već je postigla komercijalni uspjeh ulogama u filmovima "Vulkan", "Znam šta ste radili prošlog ljeta" i političkoj satiri "Ratom protiv istine". Prva glavna uloga bila joj je u filmu "Šest dana, sedam noći", romantičnoj komediji u kojoj joj je partner bio Harison Ford, a igrala je i u "Povratku u raj" i rimejku "Psiha".

Iza sebe je ostavila sjajne uloge i dvojicu sinova.

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite