STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Veliko slavlje u domu Goce Tržan i Raše, pjevačica raznježila sve novom objavom! (FOTO)

Show
STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Veliko slavlje u domu Goce Tržan i Raše, pjevačica raznježila sve novom objavom! (FOTO)
-

Goca Tržan i njen izabranik Raša Novaković nerijetko dijele lijepe zajedničke trenutke, a danas imaju poseban razlog za slavlje.

Iako su tek nedavno odlučili da se vjenčaju, Goca Tržan i Raša Novaković su već 11 godina zajedno. Zbog toga na ovaj dan vole da istaknu da se još uvijek zabavljaju.

- 11 godina zajedno u svemu i jos uvijek se zabavljamo. Ti si me naucio da volim i sebe - napisala je ona uz emotikone srca.

Njih dvoje trenutno uživaju u Austriji, gdje često uživaju u šetnjama u prirodi i pravom odmoru.

3130857-screenshot-15-ff

Da su njih dvoje i dalje zaljubljeni kao i na početku veze, najbolje pokazuju njihove svakodnevne objave na društvenim mrežama.

- Jeste li primijetili koliko vam je u drustvu nekih ljudi prijatno, sve se cini da ide lakse, atmosfera uvijek pozitivna, češće se smijete, uvijek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa... a niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? E pa vjerujte mi da pored jedne takve osobe zelite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čovjeka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan - napisala je Goca na društvenoj mreži Instagram.

Kurir.rs

Ne propustite