UMRLI JOJ SIN I SUPRUG, PJEVAČICA SE I SAMA RAZBOLJELA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Show
UMRLI JOJ SIN I SUPRUG, PJEVAČICA SE I SAMA RAZBOLJELA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi
-

Život crnogorske pjevačice Andrijane Božović obilježila je velika porodična tragedija.

Naime, Andrijana je izgubila i muža i sina, a taj gubitak ostavio je trag na njenoj duši.

Hrabra pjevačica ipak je skupila hrabost da nastavi dalje sa životom, a prije nekoliko godina dala je intervju za crnogorske medije u kojem je dala savjet ljudima koji su se našli u sličnoj, bolnoj situaciji.

– Ono što sam doživjela u tri godine neko neće ni za život cijeli i ne daj Bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dvije mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje – rekla je pjevačica.

Ona je otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

– Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dijete je nešto što nema ni adekvatnu riječ. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmijana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri - četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis.

Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve, rekla je pevačica.

– Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to mijenjalo i moje stanje se mijenjalo i to nabolje. Ubijeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro – pričala je Andrijana za medije, a prije dvije godine otkrila da je počela da radi kao fitnes instruktor, a vežbanju se, kako je rekla, posvetila prvenstveno zbog zdravlja.

3130895-screenshot-4-ff

Kurir.rs

Ne propustite