NABAVITE HITNO! NOVČANIK KOJI PRIVLAČI NOVAC: Naše bake su ga imale, 1 DETALJ na njemu je važniji od boje

Zanimljivosti
NABAVITE HITNO! NOVČANIK KOJI PRIVLAČI NOVAC: Naše bake su ga imale, 1 DETALJ na njemu je važniji od boje
-

Novac "voli" novčanik sa posebnim detaljem! Feng šui savjetuje da ima kopču kojom se zatvara...

Feng šui je drevno kinesko učenje koje harmonizuje energiju u prostoru i tako privlači sreću, zdravlje i novac. "Feng" znači vetar, a "šui" voda, a cijeli koncept je nastao iz jedne stare pjesme koja govori o odnosu čoveka i prirode

Čitav sistem principa ima za cilj postizanje ravnoteže sa našim okruženjem. U kući je važno da ima dobar protok energije, pa se ne smije zatrpati namještajem. Tako je i sa torbom koju nosite svaki dan – nije dobro u njoj čuvati stare račune i nepotrebne sitnice, zbog kojih se u njoj ne snalazite lako.

Posebni feng shui principi važe za novčanik. Kao što drevno učenje savjetuje, dobro je da bude crven, ali je presudno kakav će oblik imati.

„Najbolji novčanik je onaj koji su imale naše bake“, objasnila je Sandra Drinčić, stručnjak za feng šui, u emisiji „Jutro“ na TV Prva. "Malo je uži na vrhu, a širi na dnu i obično se danas koristi za sitniš. Obično se zatvara metalnom kopčom sa gornje strane i novac se u tom novčaniku čuvao samo za sljedeći dan."

Prema njenim rečima, jedan od saveta je da u novčaniku uvijek držite tri novčića (kovanice). Tri je simbol porodice, dok četiri nije dobar broj za novčanik, ali jeste za kuću budući da simbolizuje temelj doma.

Novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a savjetuje se čak i da se čuvaju lažni „aktivatori“, poput novčanica od 500 evra koje se prodaju u blokovima za igru i bilješke.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite