5 NAJGORIH SVEKRVA NA SVIJETU - "SVEKRVE IZ PAKLA": Evo ko je na listi

Kiosk
5 NAJGORIH SVEKRVA NA SVIJETU - "SVEKRVE IZ PAKLA": Evo ko je na listi
-

Ako ste se ikada pitali koje poznate dame važe za "svekrve iz pakla", pogledajte detaljan spisak u nastavku.

Danas malo ko može da povjeruje da odnos između svekrve i snajke može da bude potpuno iskren i savršen, a zašto je to tako, ostaće vječna misterija. Svi znamo da na tim relacijama često vladaju netrpeljivost i provokacije, a nerijetko se desi i sukob većih razmjera.

U imućnim porodicama najčešće se gleda i mjeri bogatstvo, a tada su nesuglasice između svekrve i snajke neizbežne. Neke poznate dame upravo zato sumnjaju u snajkinu ljubav i otvoreno pokazuju da ne prihvataju izbor svoje djece, dok su druge spremne na sve da "izvuku" sina iz nekog odnosa.

Koje najpoznatije dame važe za užasne svekrve?

Džejn Pit
Prvo mjesto na ovoj listi definitivno pripada majci jednog od najljepših glumaca svijeta - Breda Pita. Džejn je izuzetno voljela Dženifer Aniston, sa kojom je izgradila lijep odnos. Ipak, kada je glumac odlučio da prekine petogodišnji brak sa Dženifer, roditelji su bili šokirani.

dzejn-pit

Džejn je oduvijek bila protivnica veze sa Anđelinom Džoli, nazivajući je preljubnicom. Govorila je da će uništiti njenog sina, a ako uzmemo u obzir razvod i suđenja oko starateljstva, čini se da nije bila daleko od istine. Džejn nikada nije mogla da podnese činjenicu da je Bred ostavio Dženifer zbog Anđeline.

Glorija Kampano, majka Bredlija Kupera, imala je zamjerku za svaku njegovu partneru, a u prilog tome govori i činjenica da se nikada ne odvaja od glumca. Mediji su pisali da je upravo ona prekinula vjeridbu Bredlija i Irine Šajk, iako je prije toga otjerala Suki Voterhus i manekenku Zoe Salandu. Glorija se uselila kod sina u vilu i na taj način stavila do znanja ko je glavni u njegovom životu.

bredli-kuper

Dolores Aveiro
Dok se na društvenim mrežama i u javnosti moglo vidjeti koliko Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez uživaju u ljubavi, mediji su sve vrijeme pisali o majci slavnog fudbalera. Dolores Aveiro je navodno bila prepreka da Kristijano i Georgina stanu na ludi kamen, jer je smatrala da buduća snajka želi da se uda samo zbog novca.

Kao drugi razlog naveo se to što se Georgina provokativno oblači, a nagađalo se i kako je Dolores bila razlog Kristijanovog raskida sa ruskom manekenkom Irinom Šajk. Smatrala je da ona nije dovoljno dobra za Kristijana.

Viktorija Bekam
Bruklin, Viktorijin najstariji sin, nedavno se oženio bogatom nasljednicom Nikol Pelc. Već neko vrijeme kruže glasine da je Viktorija prava "svekrva iz pakla", kao i da se njih dvije ne podnose.

viktorija-bekam

Pisalo se da su bile u sjajnom odnosu do samog vjenčanja, čak su i objavljivale zajedničke fotografije. Ipak, sve se pogoršalo jer je Bruklin morao da potpiše predbračni ugovor. Razlog je bio taj što Nikol želi da sačuva bogatstvo u slučaju razvoda, što se Viktoriji, ali ni Dejvidu nije dopalo. Inače, otac Nikol Pelc je američki biznismen Nelson Plec čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti!

Kraljica Elizabeta II
Ako je neko postao poznat po "neodobravanju izabranica svoje djece", to je definitivno kraljica Elizabeta. Princezu Dajanu nije podnosila, a Kamilu, ljubavnicu svog sina Čarlsa kojem je kasnije postala supruga, takođe nije prihvatala.

61310917-britanska-kraljica-elizabeta-elizabeta-ii

Pokazivala je nezadovoljstvo i kada je njen unuk Hari u pitanju. Njegova odluka da oženi američku glumicu Megan Markl ju je doslovno zgrozila. Ipak, jedna jedina osoba, za koju smatra da je dostojna kraljevske titule, jeste Kejt Midlton.

(MONDO)

Ne propustite