DALILA PONOVO STIGLA U ŠEPAK - CIJELI KOMŠILUK JE SAČEKAO: Evo šta su joj uradili (FOTO)

Show
DALILA PONOVO STIGLA U ŠEPAK - CIJELI KOMŠILUK JE SAČEKAO: Evo šta su joj uradili (FOTO)
Evo kako su je dočekali!

Evo kako su je dočekali!

Dalila Dragojević se nakon dugog boravka na moru sa svojom prijateljicom iz rijalitija, Marijanom Zonjić i svojim momkom, za kog ističe da još uvijek nije, "Gringom", vratila u svoj rodni grad, Gornji Šepak.

Njen emotivni susret posle nešto više od deset mjeseci sa psom Tedijem i majkom, protekao je veoma emotivno, a ona se po samom povratku ne odvaja od njih.

Naime, na društvenim mrežama potegli su se komentari pojedinih kako neće Dalilu dočekati u pozitivnoj atmosferi u njenom rodnom gradu, zbog svih svojih loših poteza i postupaka u samom učešću u "Zadruzi 5".

Drugoplasiranoj zadrugarki je u toku gostovanja u jednoj od emisija "Narod pita", čovjek koji je prilikom predstavljanja otkrio da je iz Gornjeg Šepka, rekao kako jedva čeka da se ona vrati, da bi je gađao jajima.

676-2022-08-10t223207-129

Ona je ovom prilikom, na svom Instagram profilu, podijelila video prilog na kome se jasno vide njene komšinice, koje mašu i zapravo su veoma sretne što su u Dragojevićkinom društvu, čak se i jasno vidi da su joj poklonile ružu.

Ne propustite