DRUGA POLOVINA AVGUSTA DONOSI LOŠU PROGNOZU ZA OVA 3 ZNAKA: Evo ko je na udaru

Kiosk
DRUGA POLOVINA AVGUSTA DONOSI LOŠU PROGNOZU ZA OVA 3 ZNAKA: Evo ko je na udaru
-

Astrologija otkriva kojim horoskopskim znacima slijede promjene u drugoj polovini avgusta.

Septembar je mjesec koji zapravo mnogima predstavlja "novu godinu", odnosno okretanje novog lista, pokretanje novih stvari i donošenje važnih odluka. Ipak, neki znaci osjetiće značajne turbulencije malo pre toga, tokom druge polovine avgusta.

Promjene koje dolaze odnose se na ljubav, pa dobro obratite pažnju ako ste rođeni u nekom od horoskopskih znakova koji slijede u nastavku. Evo kome će se ljubavni konci pomrsiti:

Ovan
U narednih nekoliko dana obavićete dugo očekivan razgovor sa svojim partnerom. Iznijećete sve razloge zbog kojih ste nezadovoljni, a to može da doprinese poboljšanju odnosa. Neuredan život, u smislu kratkih ljubavi, mogao bi u ovom periodu da rezulita onim što ne želite. Čuvajte se i uozbiljite, krajnje je vrijeme. Imate ljubav kojom ne možete javno da se hvalite, jer vam ne odgovara ni po obrazovanju, ni po statusu, a pri tome je i tajnog karaktera, jer je partner zauzet. To će vam sve manje prijati.

Lav
Lavovima se u drugoj polovini avgusta predviđa ne tako lijep period kada je ljubav u pitanju. Nisu nestale emocije, niti posvećenost, samo ste zastali u trenu, prisećajući se da neka obećanja nisu još uvijek ispunjena. Kako biste odstranili neraspoloženje, porazgovarajte sa partnerom o očekivanjima, kao i o razočaranju. Vaš pesimizam može da pokvari raspoloženje kod partnera i to krajem mjeseca, kada ste isplanirali zajednički odlazak na odmor, na neku dalju destinaciju. Moguć povratak bivše ljubavi koja će da pomrsi konce.

Djevica
Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera. Pokušajte da nađete zajedno rješenje, kako nijedno od vas ne bi patilo. I kod slobodnih Djevica vladaju nepovjerenje i intrige. Prevideli ste neke očigledne stvari i povrijedili osobu koja to ne zaslužuje. To vam se dešava sve češće, postali ste zabrinuti, jer više niste u stanju da kontrolišete svoje emocije. Pojedini iz ovog znaka krunisaće vezu brakom, iako su već izgubili nadu.

(MONDO)

Ne propustite