NESTAO BIVŠI FUDBALER HAJDUKA IZ SPLITA! Cijela Hrvatska ga traži, 10 dana ga NIKO nije vidio!

Region
NESTAO BIVŠI FUDBALER HAJDUKA IZ SPLITA! Cijela Hrvatska ga traži, 10 dana ga NIKO nije vidio!
-

Momak koji je svojevremeno nastupao za seniorski tim Hajduka već desetak dana se vodio kao nestao.

Nekadašnji fudbaler Hajduka iz Splita Joško Hajder (28) nestao je prije 10 dana u Zagrebu i od tada niko ne zna gdje se on nalazi. Po informacijama koje imaju u Hrvatskoj, Joško je napustio svoj stan na Trgu Milovana Zoričića posljednjeg julskog dana, kada je i prijavljen njegov nestanak.

Policiji je dostavljen veoma štur opis nekadašnjeg fudbalera kluba sa Poljuda. Navodi se da je visok oko 175 centimetara i vitak, a na sajtu "Nestali.gov.hr" pored podataka o njemu može se naći i fotografija koja bi trebalo da pomogne onima koji su ga možda vidjeli prethodnih dana.

Fudbaler koji je ponikao u redovima Hajduka iz Splita stigao je čak i do seniorskog tima tog kluba. Zaigrao je za ekipu davne 2012. godine protiv zagrebačke Lokomotive i to je ostao njegov jedini meč u dresu splitskog kluba. Uslijedili su klubovi manjeg renomea - RNK Split, Imotski, Istra, Primorac, Solin i Omiš, za koji je posljednje nastupao.

"Prije šest godina Joško je bio kod nas. Igrao je pola godine i odjednom samoinicijativno zatražio papire i otišao. Čuo sam da je nestao jer su me danas zvali iz Zagreba iz nekog kluba, mislim da je karate klub neki. Joško je bio korektan dečko i fer. Da je u Omišu, vjerujem da bih ga sreo, međutim, zaista ga nisam godinama vidio. Nadam se da će ga naći i da će biti sretan završetak", rekli su za "Jutarnji" iz redova NK Omiš.

Nije poznato čime se hrvatski fudbaler bavio nakon igračke karijere, koja je očigledno prekinuta prije nekoliko godina. Svojevremeno je Hajder igrao kao centralni napadač, ali i po cijeloj desnoj strani, kao krilo, u veznom redu ili na mjestu beka. Poznato je da se iz Dalmacije preselio u Zagreb, a prije desetak dana je i nestao u glavnom gradu Hrvatske.

Pogledajte jedan od njegovih golova:

(Mondo.rs)

Ne propustite