OTVARA SE LAVLJA KAPIJA

DANAS JE MAGIČAN DAN, EVO ŠTA DONOSI NIZ BROJA 8: Uradite ovo i sve želje će vam se ispuniti

Objavljeno:08.08.2022 - 15:59
A A A Times Arial

Foto: Shutterstock

Sunce u Lavu, zvijezda Sirijus, Orionov pojas i Zemlja su poravnati u istoj liniji, čineći put za obilje, sreću i transformaciju

Portal Lavlja kapija otvara se 8. avgusta i podstiče ispunjenje želje, kako navode astrolozi. Ovo je trenutak kada se prepreke sklanjaju sa puta, odnosno vreme kada puštamo naše želje da se ostvare.

Sunce u Lavu, zvezda Sirijus, Orionov pojas i Zemlja su poravnati u istoj liniji, čineći put za obilje, sreću i transformaciju. Kako se ponavlja svake godine 8. dana 8. mjeseca u godini, portal je poznat kao Portal Lavlje kapije ili Portal 8/8.

Donosimo vam 3 tehnike koje mogu pomoći u ispunjenju želja 8-8:

1. Vježbajte zahvalnost - Prvi korak u procesu manifestacije je vježbanje zahvalnosti. Praktikovanje zahvalnosti priprema vas za primanje i povezivanje sa višom energijom. Ako ste početnik, vođenje dnevnika zahvalnosti može pomoći. Napišite 5 stvari za koje ste zahvalni za taj dan. Može biti bilo šta veliko ili malo. Vežbanjem ćete negovati naviku da izražavate zahvalnost i van dnevnika. kada ste zahvalni za ono što imate, možete uskoro imati i više.

2. Vizuelizacija - Ovo je moćno sredstvo za jačanje vaše odlučnosti da postignete svoje krajnje ciljeve. Sedite i smestite se mirno i udobno. Zamislite sebe kako izgleda vaš život kada se cilj ostvari – bilo da je to unapređenje na poslu, postizanje bolje ravnoteže između posla i privatnog života, negovanje zdravog odnosa sa partnerom, učenje nove vještine ili kupovina nekretnine. Radi se jednostavno o tome da razmišljate o svojim ciljevima, da zamišljate sebe kao da ste već postigli rezultate iz snova i da budete detaljni. Vizualizacija će vas dodatno motivisati da postignete željeno.

3. Metoda 369 - Podstiče vas da se fokusirate na cilj, ali vas i inspiriše da nastavite dalje. Evo šta treba da uradite:

Izaberite "3" afirmacije - Razmislite o 3 velike promjene koje želite da unesete u svoj život. Ograničavanje na 3 želje istovremeno poništava šanse za konfuziju od više želja i podstiče vas da se fokusirate na prave korake.

Napišite afirmacije "6" puta - Kada kreirate svoje afirmacije, napišite ih 6 puta na papir i pročitajte naglas. Kada su vaše afirmacije na papiru, zatvorite oči, sedite u meditativni položaj i vizualizujte sebe kao da posedujete te afirmacije.

Vaša vizualizacija neka traje samo 9 sekundi. Potrudite se da ovo bude što realističnije.

Iako cijeli dan možete iskoristiti za ostvarenje želja, postoji nekoliko važnih trenutaka koje astrolozi i numerolozu dodatno ističu za ispunjenje želja:

14:38 – 15:44 časova

21:44 – 22:38 časova

04:02 – 04:56 časova

Iako ne bi trebalo da čekate savršen dan da vežbate zahvalnost, radite na svom životu iz snova i manifestujete svoje ciljeve, postoje određeni dani kada se snaga vaših manifestacija udesetostruči, a Portal Lavlje kapije je jedan od njih. Ostvarite svoje snove!