DEJAN TAJNO URADIO OVO U HUSINOJ KUĆI- SKRIVENI SNIMAK HITNO POSLAT DALILI: Evo o čemu je riječ

Show
DEJAN TAJNO URADIO OVO U HUSINOJ KUĆI- SKRIVENI SNIMAK HITNO POSLAT DALILI: Evo o čemu je riječ
Ko je to uradio?

Ko je to uradio?

Pobjednik pete sezone rijalitija Zadruga Dejan Dragojević, preuzeo je svoj automobil od bišeg tasta Huse Mujića.

Naime, kako javlja izvor bliskog porodici Dragojević, on je zajedno sa svojim ocem Goranom Dragojevićem otišao u Gornji Šepak, mjesto u kojem je živio sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

291743897-1331990930666107-9099432817604825787-n

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Dejan nije želio da ulazi u kuću, već je samo došao do nje kako bi uzeo svoj automobil koji je ostao tamo još otkako se uselio u Bijelu kuću u Šimanovcima. Dragojević je još ranije govorio da je automobil jedina stvar koju želi da preuzme, a koja mu je "ostala" iz braka sa Dalilom.

Inače, njegova bivša supruga Dalila se trenutno nalazi u Budvi gdje uživa sa drugaricama, ali i novim dečkom kojeg krije od javnosti.

U Mujićevu kuću navodno je ušao samo Dejanov otac, koji je ostavio i zajedničkog psa Tedija.

dejan-dragojevic-foto-srbijadanasmilana-pavkovic-2-0

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ipak ubrzo se pojavio snimak na Dalilinom storiju koji otkriva da je neko tajno snimio predavanje Tedija Husi, a za stolom se vidi i Dejanov otac koji sjedi i mazi psa.

S obzirom na informacije koje su plasiranje, a to je da su samo Huso i Dejanov otac bili u kući, postavlja se pitanje ko je snimio Tedija i poslao Dalili snimak. Mnogi prstom upiru u Dejana, ili možda u treću osobu koaj je tajno snimila Tedija, jer se vidi da telefon drži maltene ispod stola.

 

Ne propustite