PREDAO SE BIVŠI LJUBAVNIK KOJI JE PRETUKAO PJEVAČICU GRANDA! Otkrila detalje napada, evo kako se sad osjeća

Objavljeno:08.08.2022 - 12:29
A A A Times Arial

Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia, Dado Đilas

Marina Radosavljević pretučena je 4. augusta u Vrnjačkoj Banji.

A nju je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. koji se, kako prenose mediji, predao policiji.

- Malo mi je bolje, svijesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice. Trebalo bi sutra da budem otpuštena iz bolnice. Na svu sreću nemam prelome, imam bolove u grdunom košu i najveći problem su vrtoglavice za koje ljekari kažu da ću ih imati mjesecima jer sam imala potres mozga - govori potrešena Marina koja je slučaj prijvila polciji i nema dodatnih informacija:

3126405-marina-radosavljevic-maki-1-ff

foto: Pritnscreen/Facebook

- Ne znam ništa o njemu, a i moji bližnji kriju od mene informacije kako bi me poštedjeli stresova. Ono što sam načula je da je viđen poslije dva dana ponovo na Lav festu u Vrnjačkoj Banji, e sada neki kažu da je bio, neki ne. A vidjeli su njegovu suprugu te večeri na Lav festu, to je sigurno - izjavila je Radosavljevićeva koja se ne sjeća precizno kako se sve dogodilo, jer kaže da je odmah nakon zadobijenog prvog udarca od I. T. pala u nesvijest.

- To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doletio I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvijest, ali on je nastavio da me udara.

Dakle, to su vidjeli njegovi prijatelji, ali vjerujem da je sve zabilježeno na kamerama. Takođe, dron je oblijetao sve vrijeme, pa je vjerovatno i da je preko njega sve snimljeno - kaže pjevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju.

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, prije onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mjesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ivo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim - izjavila je Marina koju su nepoznati napadači pretukli u februaru kada je završila u bolnici.

kurir.rs/informer