PREDAO SE BIVŠI LJUBAVNIK KOJI JE PRETUKAO PJEVAČICU GRANDA! Otkrila detalje napada, evo kako se sad osjeća

Show
PREDAO SE BIVŠI LJUBAVNIK KOJI JE PRETUKAO PJEVAČICU GRANDA! Otkrila detalje napada, evo kako se sad osjeća
Marina Radosavljević pretučena je 4. augusta u Vrnjačkoj Banji.

Marina Radosavljević pretučena je 4. augusta u Vrnjačkoj Banji.

A nju je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. koji se, kako prenose mediji, predao policiji.

- Malo mi je bolje, svijesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice. Trebalo bi sutra da budem otpuštena iz bolnice. Na svu sreću nemam prelome, imam bolove u grdunom košu i najveći problem su vrtoglavice za koje ljekari kažu da ću ih imati mjesecima jer sam imala potres mozga - govori potrešena Marina koja je slučaj prijvila polciji i nema dodatnih informacija:

3126405-marina-radosavljevic-maki-1-ff

foto: Pritnscreen/Facebook

- Ne znam ništa o njemu, a i moji bližnji kriju od mene informacije kako bi me poštedjeli stresova. Ono što sam načula je da je viđen poslije dva dana ponovo na Lav festu u Vrnjačkoj Banji, e sada neki kažu da je bio, neki ne. A vidjeli su njegovu suprugu te večeri na Lav festu, to je sigurno - izjavila je Radosavljevićeva koja se ne sjeća precizno kako se sve dogodilo, jer kaže da je odmah nakon zadobijenog prvog udarca od I. T. pala u nesvijest.

- To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doletio I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvijest, ali on je nastavio da me udara.

Dakle, to su vidjeli njegovi prijatelji, ali vjerujem da je sve zabilježeno na kamerama. Takođe, dron je oblijetao sve vrijeme, pa je vjerovatno i da je preko njega sve snimljeno - kaže pjevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju.

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, prije onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mjesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ivo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim - izjavila je Marina koju su nepoznati napadači pretukli u februaru kada je završila u bolnici.

kurir.rs/informer

Ne propustite