BUKTI RAT VODITELJA ZADRUGE PRED 6. SEZONU: Evo o čemu je riječ!

Show
BUKTI RAT VODITELJA ZADRUGE PRED 6. SEZONU: Evo o čemu je riječ!
Šta je ovo?!

Šta je ovo?!

Ivana Šopić jedna je od učesnica prethodnih sezomna Zadruge koja se istakla svojim direktnošću i neposrednošću te je tako zapala za oko produkciji i postala voditeljka ovog formata u narednim godinama.

Iako je bilo uočljivo da je Ivana nova u ovom poslu i da ima tremu, ona je sve veoma dobro hendlovala i snalazila se poput mnogo iskusnijih kolega. Ipak, lapsusi su sastavni dio voditeljkskog posla, a ovaj Ivanin je nasmijao cijelu Srbiju.

ivana-sopic-2

Foto: Srbija Danas

Njoj se javio gledalac i pitao je da li zna ko je Sigmund Frojd, a ona je iz topa odgovorila da je čula "sigurna trojka" što je izazvalo smijehotres svih koji su pogledali isječak iz emisije.

Da pecne Ivanu iskoristio je i glumac, još jedan voditelj Zadruge Dragan Marinković Maca, koji je okačio ivanin klip i na njemu napisao "Šta je u glavu čovjeka?"

S obzirom da Šopićku znamo kao impulsivnu i direktnu, očekuje se da će reagovati na macinu prozivku, ali svakako se nadamo da će izgladiti odnos do početka nove sezone u kojoj će morati da sarađuju kao voditelji.

 

Ne propustite