MARIJA KROZ SUZE OBJAVILA NOVE INFORMACIJE O MILJANI: Evo šta kažu analize

Show
MARIJA KROZ SUZE OBJAVILA NOVE INFORMACIJE O MILJANI: Evo šta kažu analize
.Domaća javnost iz minuta u minut, već danima, prati vesti o zdravstvenom stanju bivše učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, koja je doživela niz komplikacija nakon što je u privatnoj klinici u Turskoj operacijom smanjila želudac. Stanje joj se naglo pogoršalo, u niškom Kliničkom centru izvađena joj je slezina, poslije čega je prebačena u Beograd, u Klinički centar, gdje je i dalje u šok sobi.

Domaća javnost iz minuta u minut, već danima, prati vesti o zdravstvenom stanju bivše učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, koja je doživela niz komplikacija nakon što je u privatnoj klinici u Turskoj operacijom smanjila želudac. Stanje joj se naglo pogoršalo, u niškom Kliničkom centru izvađena joj je slezina, poslije čega je prebačena u Beograd, u Klinički centar, gdje je i dalje u šok sobi.

  -Čekam nove infromacije. Miljana je i dalje u šok sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promjena, šta će da mi kažu... Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odeljenje - vidno uznemireno priča Marija za Pink.rs i nastavlja:

 - Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odjeljenju, ona je sjvesna svega, svesna je i gdje je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Posete su strogo zabranjene zbog korone, ne mogu da je vidim, džaba idem tamo.

Prezadovoljna je načinom na koji doktori brinu o njenoj ćerki, a ne krije da je uznemirena i da je najviše brine tromboza, koja je Miljani dijagnostifikovana.

 - Doktori su sjajni, stvarno riječi nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne. Stanje joj je nepromijenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, vjerujem u ljekare i samo čekam neke bolje vesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može - kroz suze poručuje Marija za Pink.rs.

Ne propustite