MARKO MILJKOVIĆ PROGOVORIO O ULASKU U "ZADRUGU 6": Evo kako je Luna reagovala, OTKRILI SVE DETALJE

Show
MARKO MILJKOVIĆ PROGOVORIO O ULASKU U "ZADRUGU 6": Evo kako je Luna reagovala, OTKRILI SVE DETALJE
.

Ponosni roditelji Luna Miljković Đogani i Marko Miljković ne kriju da žive život koji su oduvek želeli, te svoje zadovoljstvo redovno zabeleže i podele sa svojim fanovima.

Marko Miljković progovorio je za "Informer" o porodičnom životu, odnosu sa suprugom Lunom, ali i ponovnom ulasku u rijaliti.

- Moram da priznam da je ključ svega dobra organizacija. Mi smo upravo takvi kao porodica, vrlo organizovani i živimo život koji smo oduvek i priželjkivali. Sve ide svojim tokom stan smo opremili, Mia sada ima svoju sobu, skoro je i prohodala i nekako samo stvaramo lepe uspomene koje nas ispunjavaju. Neka se ovako nastavi kao do sada i ja ću biti presrećan do kraja života - govori Marko i dodaje:

Marko se osvrnuo i na smrt svoje majke i priznao da je gubitak teško podneo.

- Teško sam jako podneo to, ali se trudim maksimalo da ne bude previše informacije u medijima po pitanju toga. To je ogroman gubitak, ogromna praznina koja će me pratiti kroz život. Ali šta da se radi Bog je tako hteo, Bog je tako odlučio i tu se ništa promeniti ne može. Moja mama je imala vremena sa Miom, ali koliko god da je imala smatram da nije dovoljno. Ona je naš anđeo čuvar i siguran sam da je uz nas svakog dana - ističe bivši rijaliti igrač.

On je potom otkrio da li bi ponovo učestvovao u rijalitiju.

- Luna je to lepo rekla "Ja svoje dete nikada ne bih ostavila ni za kakve pare na ovom svetu". Slažem se sa njom po pitanju toga. Gledao sam rijaliti učesnike koji uđu u rijaliti i jako teško podnose taj ceo period, tako da ne znam kako bih ja podneo da ne budem pored Mie. Nema para koje bi mogle da plate da napustim porodicu kojoj sam neophodan svakodnevno - završava Marko za gorepomenuti izvor.

Izvor:Puls

Ne propustite