MILJANA JE VODITELJA DARKA NAZVALA PRED OPERACIJU U TURSKU: Zaledio se kad je čuo šta mu govori, sada se javio i sve ispričao

Show
MILJANA JE VODITELJA DARKA NAZVALA PRED OPERACIJU U TURSKU: Zaledio se kad je čuo šta mu govori, sada se javio i sve ispričao
Miljana Kulić je hitno prebačena iz Niša u KC Beograd gde se nalazi na odeljenju za reanimaciju i priključena je na kiseonik.

Miljana Kulić je hitno prebačena iz Niša u KC Beograd gde se nalazi na odeljenju za reanimaciju i priključena je na kiseonik, piše Pink.rs.

Voditelj i prijatelj Miljane Kulić Darko Tanasijević otkrio je da ga je Miljana kontaktirala pred odlazak u Tursku i da je imala loš predosjećaj.

- Miljana me je pozvala tri, četiri dana prije nego što će otići u Tursku, i to u 2 poslije ponoći, što mi je bilo čudno, jer mjesecima nismo imali kontakt, od njene diskvalifikacije. Bila je vidno uznemirena. Zvala je da mi kaže da se definitivno odlučila za operaciju smanjenja želuca, da za dva, tri dana ide u Tursku, ali da ima jako loš predosjećaj. Tačno se sejćam da mi je rekla, citiram: "Darkić, odlučila sam, ja moram da idem da uradim to. Ne mogu da imam više ovoliko kilograma, ali jako se plašim i imam jako loš predosjećaj. Vjeruj mi, znam da će nešto da pođe po zlu, jako loš osjećaj imam. A kad ja nešto tako pomislim, uvijek se desi, ali ipak idem, ja moram to da uradim". Pokušao sam da je utješm i ohrabrim, da kažem da će sve biti okej, ali Miljana svakako uradi ono što ona zamisli - priča Darko i dodaje:

darko-2

- Informacija da joj se stanje pogoršalo me je zatekla na odmoru, a danas sam se ponovo šokirao kad sam vidio šta se dešava. Odmah sam se sjetio našeg razgovora i njenih riječi. Ipak, optimističan sam, siguran da će ona to izgurati i jedva čekam da je vidim ponovo - završava Tanasijević.
 

Ne propustite