ŠTA NIKAKO NE TREBA DA RADITE SA FOTOGRAFIJAMA POKOJNIKA? Vjeruje se da vam 1 stvar NANOSI ŠTETU

Kiosk
ŠTA NIKAKO NE TREBA DA RADITE SA FOTOGRAFIJAMA POKOJNIKA? Vjeruje se da vam 1 stvar NANOSI ŠTETU
.

Šta raditi sa fotografijama pokojnika?

Svuda u svijetu postoji pregršt vjerovanja vezano za fotografije pokojnika. Po nekima ih ne treba držati izložene, jer unose "neživu" energiju u dom, druga su sasvim suprotna - vjeruje se da su slike preminulih predaka neka vrsta anđela čuvara koji vas štite od svega negativnog... A ima i vjerovanja po kojima fotografija ne "hvata" samo nečiji lik i preslikava ga na papir (ili ekran u digitalnoj formi), već bukvalno "sakuplja" i njegovu energiju, auru i dušu...

Za one koji su sujevjerni pitanje šta raditi sa fotografijama kada osoba premine, nije nimalo naivno. Postoje razni rituali, pravila, koja treba da se poštuju kako bi se izbjegla nesreća ili, suprotno, prizvala sreća i radost.

Jedno od uvreženijih vjerovanja je da fotografija pokojnika ima vezu sa "drugim svetom". Ali, dobra vest jeste slika koja prikazuje preminulu osobu ne otvara vrata u taj svet. Međutim, oni koji se bave ezoterijom kažu da ukoliko često gledate sliku preminulog i razmišljate o problemima i mukama kroz koje je prošla, ako su vam asocijacije na tu osobu negativne, rizikujete da vam se u dom useli loša energija.

Na taj način ćete oslabiti vašu prirodnu energetsku zaštitu, uneti negativne vibracije u vaše polje, što zauzvrat može da i psihički utiče na vas, da se osjećate loše, tužno, depresivno... Ezoteričari zakođe kažu da nikako ne treba izrezivati fotografije na kojima su preminule osobe i sa njih uklanjati one žive. Na kraju krajeva, fotografija je podsetnik na vama drago biće a ono ne može energetski da utiče na živu osobu.

Ezoteričari preporučuju da takve fotografije odložite u jedan albuim i da ga s vremena na vrijeme prelistate, prisjetite se lijepih trenutaka sa dragim osobama i zatim ga odložite.

Što se tiče kačenja slika pokojnika na zidove, tu su mišljenja onih koji su sujeverni podijeljena. Po nekima to nije najbolja ideja jer može da unese energetski disbalans u dom, a po drugima naprotiv - donosi mir (pod uslovom da je riječ o osobi sa kojom ste imali dobar odnos).

Svakako, treba imati na umu da su ova "pravila" čisto sujevjerje i samo ih tako treba i doživjeti.

MONDO

Ne propustite