MIKI NAPUSTIO PORODIČNI DOM U KUPINOVU: Evo šta će biti s kćerkom i suprugom, DONIO JE ODLUKU!

Show
MIKI NAPUSTIO PORODIČNI DOM U KUPINOVU: Evo šta će biti s kćerkom i suprugom, DONIO JE ODLUKU!
"Svake godine kažem nikada više i onda dođe primamljiva ponuda"

"Svake godine kažem nikada više i onda dođe primamljiva ponuda"

Pčelar Miki Đuričić, poslije izlaska iz "Zadruge 5” vrijeme provodi sa porodicom kod tate u Kupinovu, a uskoro planira da se sa suprugom i kćerkom preseli u Inđiju, gdje žena ima kuću i stalni posao.

Rijaliti zvijezda je otkrio planove za budućnost, kako o porodici, tako i o biznisu koji planira da pokrene, a pored toga, istakao je da je za sva učešća u rijalitiju zaradio ogromnih pola miliona dinara! Novac više ne troši samo na sebe, dosta je odgovorniji, a za to su bile zaslužene njegova lepša polovina Angelina i mezimica Dunja.

- Poslije prvog "Velikog brata" sam snimio dvije reklama i uradio neke poslove gdije sam uzeo 100.000 eura, pa sam radio kao menadžer, radio u sam u mnogim emisijama, imao sam velika primanja. Svuda sam davao otkaz, zasitim se svega. Nije mi novac toliko bitan ako se ne osjećam dobro u tome. Unazad 16 godina jeste prošlo kroz moje ruke 500.000 eura, ali od svega zajedno što sam zarađivao, ne samo honorari od rijalitija - otkrio je Miki, koji se totalno promijenio.

miki

Foto:Printscreen

- Uveče ne izlazim. Nisam bio u Beogradu ne pamtim, odem do Zemuna. Nije me samo očinstvo promenilo, zavisilo je dosta i od supruge koja je imala dosta razumjevanja, imamo iste hobije. Svako treba da se ženi iz svog kraja, taj način razmišljanja nam je sličan. Često mi kaže da je podsjećam na njenog oca. Zbog djeteta sam postao odgovorniji prema novcu i životu. Na sebe sam znao da trošim dosta, sada razmišljam o budućnosti - iskren je Đuričić i dodaje da će se uskoro preseliti.

- Mnogo volim Kupinovo, nažalost zbog djeteta i porodice smo prešli u Inđiju. Supruga tamo ima kuću i radi u dvije srednje škole i dijete ide u vrtić tamo. Sutra će imati više mogućnosti. Najbolji drug i rođak iz mladosti mi je iz Inđije i živi jako blizu mene. Živio sam 10 godina u Beogradu, 10 u Novom Sadu, dolazićemo ovde vikendom - rekao je Miki i dodao da nije učestvovao u kupovini kuće:

- Supruga je naslijedila i pola isplatila od njenog novca. Nemam problem sa tim, zajedno živimo. Poenta je da mojoj porodici bude lijepo. Nisam bio zagovornik porodičnog života i mislio sam da se neću ostvariti kao roditelj, sada mi jako prija taj život.

Miki je nedavno otkrio da će zajedno sa Stefanom Karićem snimati emisiju.

- Na Pinku će se emitovati putopis, nismo razmišljali o drugim opcijama. Prošle godine sam ušao da bih se odužio toj kući. Ne zaboravljam ko mi je pomogao kada sam bio na dnu. Željko je vjerovao u mene. Kada si popularan svi bi da ti budu prijatelji, a prijatelji se pokažu kada si na tom dnu – rekao je Miki, te se dotakao učesnika pete sezone, odnosno trougla Dejan - Dalila - Car.

- Želim im puno sreće svima. Sa Carem sam bio dobar, sada se ne čujemo. Od svih njih mi je on najgotivniji. Ni protiv Dalile nemam ništa iako je pokvarena i odvratna. Glupava je, ali imala je malo ljudskosti. Car je delikvent, ali je drugar - započeo je Miki, te je detaljnije opisao Dejana.

- Dejana ne smatram nekim čovjekom, mnogo je taktizirao. To su sve sitnice koje sam primijetio. Ne mrzim ga, ali rijetko ko iz mog okruženja ima lijepu riječ za njega - zaključio je Miki.

Miki kaže da počinje da se bavi proizvodnjom organske hrane, te da će i kupiti posebnu vrstu svinja iz Slavonije i prodavati njeno meso.

- Radim sa prijateljem iz Progara na organskim proizvodima. Taj način uzgoja svinja je kao od prije 100 godina. Ne jedu koncentrat, ljudi se oduševe kada probaju. Planiram da se bavim tom hranom i iz Slavonije da uvezem fajfericu, čuvenu crnu slavonsku svinju, koja je u šumama. Kod nas ih nema. Ta svinja je dobra za suhomesnate proizvode. To meso će imati drugačiji ukus – objasnio nam je Miki, a na pitanje da li ponovo ulazi u rijaliti kaže:

- Zbog djeteta sam ušao u rijaliti, možda uđem i u šesticu. Svake godine kažem nikada više i onda dođe primamljiva ponuda - istakao je Đuričić.

Ne propustite