Drage dame, iskoristite pogodnost i uz čak 43% popusta napravite pregled u Našoj klinici!

Aktuelno
Drage dame, iskoristite pogodnost i uz čak 43% popusta napravite pregled u Našoj klinici!
Za zdrav život nije dovoljna samo briga o održavanju linije, ishrana i redovno vježbanje. Neophodno je makar s vremena na vrijeme posvetiti se zdravlju i odraditi kompletne preventivne preglede kod ljekara opšte ili specijalističke prakse. Kada je zdravlje žena u pitanju redovan ginekološki pregled je podjednako važan bez obzira na to koliko imate godina, a preporučuje se jednom ili dva puta godišnje tokom čitavog života.

Papa test ili obrisak je način kako se može raditi probira za rak vrata maternice. Papa obrisak je učinio veliki uspjeh u prevenciji raka vrata maternice jer se njime mogu dokazati abnormalne stanice vrata maternice i rani znakovi raka. Dokazivanje abnormalnosti stanica Papa obriskom omogućava brzo, jednostavno i najčešće uspješno liječenje.

Papa-test i kolposkopija imaju najvažniju ulogu u ranom otkrivanju i praćenju premalignih promjena vrata maternice. Zahvaljujući uvođenju sistematskih pregleda žena uz obavezno uzimanje citološkog razmaza po Papanicolaou naglo je smanjen broj oboljelih žena. Rak vrata maternice (cerviksa) treći je najčešći zloćudni tumor genitalnih organa u svijetu sa 471.000 oboljelih svake godine. 

5b9a7175-5f04-4c71-bee8-39dd0a0a0a67-offer-image-6179-0731-orig-previeworg

Jedna od najbitnijih stavki u očuvanju zdravlja svake žene je odlazak na ginekološki pregled.  Redovne kontrole kod ginekologa trebale bi početi već početkom generativnog perioda, a računa se da taj period počinje od 12. do 15. godine, i traje do 45-50 godine života, tj. oko 35 godina, a naziva se doba polne zrelosti žene. Papa pregled je bezbolna metoda uzimanja ćelija sa površine grlića maternice i mikroskopski pregled ćelija, u cilju otkrivanja karcinoma grlića maternice, kao i prekanceroznih promjena na grliću, HPV infekcije i drugih infekcija. Kolposkopija je pomalo neugodno iskustvo za ženu, ali relativno bezbolna dijagnostička pretraga kojom ljekar pomoću kolposkopa (optički instrument) pregledava izgled vrata maternice i rodnice. Uobičajeno pretraga traje oko 20 minuta.

Obavite kompletan ginekološki pregled, Papa test i kolposkopiju i to po najpovoljnijoj cijeni od samo 49 KM u CityDeal-u!

Ginekološka ordinacija “Naša Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. god sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je Pavlović dr. Željko specijalista ginekologije i akušerstva-onkolog. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988., specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na KC Srbije, Beograd i Institut za radiologiju i onkologiju Srbije, Beograd kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.

5b9a72a6-b450-401c-bdf7-3a3d0a0a0a67-offer-image-6179-0861-orig-previeworg

 

Ponudu sa sniženom cijenom možete kupiti na linku: https://bit.ly/3uLgxgy

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice https://www.citydeal.ba/ uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u Ul. Zelenih beretki br. 14.

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal

 

Ne propustite