U 43. IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD, A SADA JE SVIMA OTKRILA KAKO: Kupila je veću odjeću, više spava, a ovo je najvažnije(FOTO)

Kiosk
U 43. IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD, A SADA JE SVIMA OTKRILA KAKO: Kupila je veću odjeću, više spava, a ovo je najvažnije(FOTO)
Lični trener otkriva kako joj polazi za rukom da u 43. godini ima isklesano tijelo i poručuje - treba vam strpljenje!

 

Lični trener otkriva kako joj polazi za rukom da u 43. godini ima isklesano tijelo i poručuje - treba vam strpljenje!

Šenon Kolins (43) je medicinska sestra, dukator o ishrani i lični trener, ali i žena kojoj bi na zategnutom tijelu mnogi pozavidjeli. Ona na svom Instagramu često objavljuje sadržaj koji se tiče fitnesa i pozitivnog stava prema tijelu, a sada je otkrila kako je uspijela da izgradi mišiće u četrdesetim godinama.

Objavljujući fotografije koje pokazuju da su godine zaista samo broj, Šenon je istakla da ona ne drži nikakve striktne dijete, niti brine o veličii odjeće – štaviše, kupila je veću."Ne držim dijete često ni dugo. Većinu vremena tokom godine samo održavam kilažu ili imam mali višak. Dižem tegove – nedeljama ponavljam isti program – sa namjerom da napredujem u kilažama, ponavljanjima, formi, tempu. Razumijem da su odmor i oporavak važni koliko i trening. Važno je zaista odmarati, barem dva dana nedeljno, tim danima samo lagani hod", započela je Šenon na Instagramu.

screenshot-9

foto:Instagram/Screenshot/thegymnurse

"Spavanje mi je prioritet, kupila sam prsten koji prati moje spavanje i odmor. Razumijem da broj kilograma može da se poveća – ne mogu mišići da rastu/mjenjaju se, a da kilaža ostaje ista. Kupila sam veće šortseve i farmerke. Umjesto da pokušavam da se uvučem u manju odjeću, kupila sam garderobu koja mi odgovara. Ostajem na putu i radim ono što je najbolje za mene i moje ciljeve. Ne najsedam na razne izazove mršavljenja", dodala je ona.

Šenon je takođe napisala da je važno imati strpljenja i zadržati pozitivan pogled na svoj napredak. Osim toga, ističe da ljudi treba da cijene to što je potrebno vreme da ostvarite ono što želite."To je putovanje, morala sam na tom putovanju da promijenim neka svoja mišljenja. Jedno mogu da vam kažem sa sigurnošću, ako ste zaglavljeni i ništa se ne dešava ili nikada niste zadovoljni svojim napretkom, nešto ne valja. Ili je u pitanju hrana ili trening, vaše životne navike van treninga, kombinacija oboje. Ovo putovanje je teško, ali se isplati uz dosljednost, vreme i strpljenje. Nadam se da će vam ovo pomoći", poručila je ona na kraju.

Ljudima su se očigledno veoma svidjeli njeni savjeti, o čemu govore i brojni komentari.

screenshot-8

foto:Instagram/Screenshot/thegymnurse

"Ti si inspiracija mnogima, uključujući i mene", "uvijek govoriš istinu i daješ najbolje savjete", "Potpuno se slažem za dizanje tegova i ishranu. Nikada se nisam osjećala bolje u svom tijelu nego sada u 44. godini", neke su od poruka koje su joj pratioci ostavili.

(MONDO)

 

Ne propustite