1 HOROSKOPSKI ZNAK DOBIJA SVE DO AUGUSTA: Bukvalno će plivati U NOVCU - uspjeh na svim životnim poljima!

Objavljeno:08.07.2022 - 08:17
A A A Times Arial

Koji horoskopski znak će biti najsretniji u julu 2022. godine - uspjeh u ljubavi, poslu i novcu!

Mjesec jul označava sredinu ljeta, period kada se putuje, rađaju se nove ljubavi i prave se krupni planovi. Mnogima je jul jedan od omiljenih mjesecui u toku godine, a astrolozi otkrivaju da će do kraja jula, odnosno do početak avgusta jedan horoskopski znak dobiti sve!

Plodove sreće, napretka i obilja ovog jula ubraće Strelčevi - znak avanture, mudrosti i slobode. Mjesec će im početi lijepo, ali njih pravo ostvarenje očekuje tek krajem jula i početkom avgusta. 

Pročitajte šta sve očekuje Strijelca u poslu, novcu i ljubavi:

Posao - Na poslu je moguće napredovanje, što se može pozitivno odraziti na finansije ovog horoskopskog znaka. Astrolozi im savjetuju da nastave da rade punom parom i da sve što osmisle i planiraju sada može imati pozitivan učinak u budućnosti. Poseban uspeh čeka Strijelca koji vodi sopstveni posao ili se bavi trgovinom.

Ljubav - Oni koji još nisu našli ljubav imaju priliku da pronađu srodnu dušu i zaljube se. Iako se ova veza u početku može činiti avanturom, postoji šansa da potraje dugo. Ako su pripadnici ovog horoskopskog znaka u vezi, imaće više vremena za svog partnera i u ljubavi ih čekaju kreativnost i nova otkrića. Romantične iskre bi mogle ponovo da buknu.

Novac - Uprkos dobrim astrološkim prognozama, Strijelčevi bi ipak morali biti oprezni s novcem. Ako dobiju više novca i zarađuju bolje, treba da štede, nikako da se rasipaju. Doći će vrijeme kada će ušteđen novac moći da se isplativo uloži.

Izvor: Sensa