ČUVENI TURSKI ASTROLOG MURAT OTKRIVA: 2 znaka uskoro očekuje užasan period!

Horoskop
  ČUVENI TURSKI ASTROLOG  MURAT OTKRIVA: 2 znaka uskoro očekuje užasan period!
Kada posmatramo juli uopšte, vidimo da će u prvoj nedelji u mjesecu komunikaciona planeta Merkur ući u oštar aspekt sa planetom iz snova Neptunom, što može da dovede do nesporazuma.


Kada posmatramo juli uopšte, vidimo da će u prvoj nedelji u mjesecu komunikaciona planeta Merkur ući u oštar aspekt sa planetom iz snova Neptunom, što može da dovede do nesporazuma.

U drugoj nedelji možemo reći da će najproduktivniji pogled biti stisak ruke između Venere i planete discipline Saturn.

Iako nas ovo navodi da stvari obavljamo metodičnijim razmišljanjem, to nam takođe govori da ćemo se staviti pod blagi pritisak da stvari uradimo dobrovoljno, predviđa najpoznatiji turski astrolog Murat Kojun.

Evo šta očekuje svaki znak ponaosobno.


OVAN

Ovog mjeseca pažnja će vam biti uglavnom usmjerena na posao, karijeru, a krajem jula uzda puna ljubavi može da vam zakuca na vrata. Do sredine mjeseca porodična i nepokretna pitanja čekaće rješenje.

BIK

U prvoj polovini mjeseca obratite pažnju na distancu koju ste napravili kada su najbliži u pitanju, posebno braća i sestre, prijatelji ili ljudi koji su vam veoma bliski.

BLIZANCI

U prvoj polovini jula možete donjeti važnu odluku u finansijskim stvarima. Ako imate posao ili start u vezi sa državnim institucijama, bio bi pravi trenutak. Pred kraj mjeseca, možete imati pozitivniji pogled na okruženje.

RAK

Jasno je da vam mjesec juli dolazi sa promjenom i transformacijom. Čini se da ćete u prvoj polovini mjeseca biti više zainteresovani za sebe u tom smislu. U drugoj polovini mjeseca vam pažnju privlače pitanja braka i partnerstva, a krajem mjeseca možete se aktivirati u finansijskim stvarima. Budite oprezni.

LAV

U prvoj polovini mjeseca može biti malo teško da razbistrite glavu. Možete reći, neka živi hiljadu godina zmija koja me ne dotiče. U drugoj polovini, možete se opustiti. U ovom procesu, pokušajte da ne budete nepravedni prema sebi na ovaj ili onaj način.

DjEVICA

Juli će vam dati energiju u oblasti u kojoj ćete biti društveniji. Sredinom mjeseca ljubav i veze mogu takođe biti na dnevnom redu za vas, kažem da procijenite ovaj proces. Pred kraj mjeseca, možeda ćete biti malo introvertniji. Smirite um i srce.

VAGA

Do sredine ovog mjeseca, čini se da su vam glavna tema posao i novac, možete donositi važne odluke. Ne zaboravite da budete razumni. Sredinom mjeseca društveni život može da vam postane nezaobilazna oblast. Na kraju mjeseca, čini se da problemi sa karijerom i moći kucaju na vaša vrata.

ŠKORPIJA

Čim vam dođe juli, možete se fokusirati nakratkoročne planove i dobiti podršku svog bliskog okruženja u tom smislu. Sredinom mjeseca može više doći do inostranih poslova. Krajem mjeseca izgleda da se vaša pažnja ponovo preusmjerava na pitanja novca.

STRIJELAC

Juli vam može donjeti nešto u vezi sa zajedničkim zarađenim novcem i kreditima i bankarskim pitanjima. Sredinom mjeseca možete da razvijate planove i projekte o novcu i investicijama, a krajem mjeseca vaša pažnja može da se okrene putovanjima i odlasku u daleke krajeve. Ako početkom jula donesete pravu odluku, lako možete biti na putu za mjesec dana.

JARAC

Juli vam donosi malo glavobolje u bilateralnim odnosima, ali to vas može navesti da se preispitate i ponovo izgradite nakon prve polovine mjeseca. U tom smislu, možemo reći da ćete proći kroz produktivan proces. Krajem mjeseca moguće je obavljanje službenih poslova sa velikim javnim ustanovama.

VODOLIJA

Čini se da vas mjesec juli pomalo zamara, posebno u zdravlju i svakodnevnoj žurbi. U tom smislu, za vas bi bilo bolje da date prioritet svom zdravlju. Sredinom mjeseca možete postati malo introvertniji, pokušajte da ne slušate previše sebe. Krajem mjeseca vaše interesovanje će se prebaciti na brak i ljubavne odnose. Obratite pažnju na komunikaciju.
 

RIBE

Juli će vam biti veoma povoljan kad je riječ o ljubavi i romantici. Sredinom mjeseca ćete se možda osjećati ekstrovertnijim i društvenijim. U posljednjem periodu mjeseca možda ćete morati da se ponašate malo agresivnije u poslovnom pogledu. Pozitivan mjesec je pred vama.

 

 

Ne propustite