AKO IMATE OVAJ ZNAK NA DLANU, IMATE SREĆE! Vjeruje se da se za ove osobe novac lijepi kao magnet, žive život kao iz bajke!

Objavljeno:07.07.2022 - 16:03
A A A Times Arial

Foto: Shutterstock

Potražite na svom dlanu znak koji donosi sreću!

Da li ste se ikada zagledali i linije na svom dlanu?

Da li vam je palo na pamet da one nešto znače? Jer, ako vjerujete u hiromantiju, onda svaka od tih linijica ima neko značenje i na neki način govori šta vas čeka u budućnosti.

Hiromantija je drevna vještina proricanja iz dlana koja se zasnova na vjerovanju da oblik, veličina i broj linija otkrivaju našu ličnost, karakter, pa čak i budućnost. Dakle, naša sudbina je ispisana na našim dlanovima!

Dlan naše ruke je ključ za ono što može da nam se dogodi u životu. Pažljivo pogledajte svoju ruku. Da li vidite slovo "V" na kraju linije srca?

Ova linija je jedna od četiri glavne linije koja opisuje i predviđa vaše odnose i emocije. Ako je kod nekog linija srca nejasna ili čak ne postoji, za takvu osobu se vjeruje da je nemilosrdna i bezdušna, kao i nesposobna da pokaže žaljenje ili ljubav. Prelomi u liniji srca govore da je osoba nestalna u osjećanjima i da se "okreće kako vjetar duva".

Razlog zašto je ova linija toliko važna je i zato što mnogo govori o prošlim vezama. Često se linija srca završava, formirajući slovo "V" na dlanu.

Uopšteno se vjeruje da oni su koji imamju ovo slovo veoma srećni, uspiješni i najčešće imaju velike šanse da se obogate. Takvi ljudi su okruženi odanim i pouzdanim prijateljima koji su od povjerenja i podržavaju ih i u dobru i zlu.

Međutim, prvi dio njihovog života obično karakteriše borba i pronalaženje svog mjesta "pod suncem", a tek poslije 35. godine stvari se kod njih dramatično mjenjaju na bolje.

(MONDO)