AKO IMATE OVAJ ZNAK NA DLANU, IMATE SREĆE! Vjeruje se da se za ove osobe novac lijepi kao magnet, žive život kao iz bajke!

Kiosk
AKO IMATE OVAJ ZNAK NA DLANU, IMATE SREĆE! Vjeruje se da se za ove osobe novac lijepi kao magnet, žive život kao iz bajke!
Potražite na svom dlanu znak koji donosi sreću!

Potražite na svom dlanu znak koji donosi sreću!

Da li ste se ikada zagledali i linije na svom dlanu?

Da li vam je palo na pamet da one nešto znače? Jer, ako vjerujete u hiromantiju, onda svaka od tih linijica ima neko značenje i na neki način govori šta vas čeka u budućnosti.

Hiromantija je drevna vještina proricanja iz dlana koja se zasnova na vjerovanju da oblik, veličina i broj linija otkrivaju našu ličnost, karakter, pa čak i budućnost. Dakle, naša sudbina je ispisana na našim dlanovima!

Dlan naše ruke je ključ za ono što može da nam se dogodi u životu. Pažljivo pogledajte svoju ruku. Da li vidite slovo "V" na kraju linije srca?

Ova linija je jedna od četiri glavne linije koja opisuje i predviđa vaše odnose i emocije. Ako je kod nekog linija srca nejasna ili čak ne postoji, za takvu osobu se vjeruje da je nemilosrdna i bezdušna, kao i nesposobna da pokaže žaljenje ili ljubav. Prelomi u liniji srca govore da je osoba nestalna u osjećanjima i da se "okreće kako vjetar duva".

Razlog zašto je ova linija toliko važna je i zato što mnogo govori o prošlim vezama. Često se linija srca završava, formirajući slovo "V" na dlanu.

Uopšteno se vjeruje da oni su koji imamju ovo slovo veoma srećni, uspiješni i najčešće imaju velike šanse da se obogate. Takvi ljudi su okruženi odanim i pouzdanim prijateljima koji su od povjerenja i podržavaju ih i u dobru i zlu.

Međutim, prvi dio njihovog života obično karakteriše borba i pronalaženje svog mjesta "pod suncem", a tek poslije 35. godine stvari se kod njih dramatično mjenjaju na bolje.

(MONDO)
 

 

Ne propustite