KARLEUŠA SE RAZVODI, A EVO KAKO JE IZGLEDALA NA VJENČANJU S DUŠKOM: Stomak do zuba, a tek da vidite vjenčanicu (FOTO)

Objavljeno:06.07.2022 - 20:20
A A A Times Arial

Pjevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić vjenčali su se 28. juna 2008. godine

Proslava  vjenčanja Jelene Karleuše organizovana je u bašti hotela „Prezident“ u Kovilovu. U najmanju ruku sve što vezujemo za Karleušu mora biti spektakularno, pa je tako i ovo vjenčanje imalo posebnu draž, jer je održano u fenomenalno ukrašenoj bašti sa bazenom preko koga se pružala pista duga 22 metara.

Sve je bilo u stilu velikih svjetskih zvijezda tako da je i Karleuša nosila tri vjenčanice. Karleuša je do oltara koji je bio u obliku srca došla u pratnji svoga oca noseći jednu od te tri vjenčanice. Na tom mjestu su Duško i ona rekli sudbonosno DA. Razmijenili su bulgari burme i zavjete, a toj romantičnoj atmosferi doprinijeli su bijeli baloni oblika srca koji su plivali po površini vode svuda oko njih.

download-1

Obučena u ekstravagantnu haljinu od bijele svile i blještavih cirkončića, koju je sama kreirala (pošto ju je kum Darko Kostić dan pred vjenčanje ispalio za vjenčanicu), mlada se prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmijenila zavjete i „bulgari“ burme vrijedne 5.000 eura. Jelenina majka, Divna Karleuša, nije uspjela da obuzda suze slušajući svoju kćerku kako izgovara „sudbonosno da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je, kako to običaji nalažu, kćerku doveo do oltara.

vencanica-jelene-karleuse

vencanica-jelene-karleuse-4