NIJE KORISTILA KREMU ZA SUNČANJE, OVO SU POSLJEDICE: Pokazala lice bez filtera, jedna kvržica je bila znak OPASNE BOLESTI

Porodica i zdravlje
NIJE KORISTILA KREMU ZA SUNČANJE, OVO SU POSLJEDICE: Pokazala lice bez filtera, jedna kvržica je bila znak OPASNE BOLESTI
.

Niki Murtag (36) iz Londona, otkriva da je verna ljubiteljka ležaljki koje koristi dva puta nedeljno. Obožava da se sunča, ali nikada nije koristila kremu sa zaštitnim faktorom, a onda je primetila prvi simptom.

Kako je otkrila u videu, primetila je kvržicu na temenu glave, a potom i kako joj se koža postepeno menja. Odlučila je da ode kod lekara, a potom je otkrila da joj je dijagnostikovan karcinom bazalnih ćelija, odnosno oblik raka kože.

screenshot-7
Niki sada želi da apeluje na važnost korišćenja krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom, pokazujući kako zaista izgleda njena koža.

"Dakle, filteri su uključeni, ali hajde da pogledamo šta su oštećenja od sunca i čuvene ležaljke učinile mojoj koži", rekla je Niki uklanjujući filter sa Instagrama.

"Klonite se ležaljki, prekomernog sunčanja, koristite SPF devojke", upozorila je.

Žena je potom nagnula glavu ka napred, kako bi pokazala pečat na glavi nakon uklanjanja kancerogene kvržice. Potom je povukla šorts kako bi pokazala ožiljak na nozi zbog presađivanja kože.

"Emocija daleko nadmašuje bilo kakvu količinu ožiljaka. Vratila se sujeta da me ugrize. Toliko je ironično da želja da izgledate bolje dovodi do toga da izgledate još gore i da se razbolite", poručila je žena na Instagramu.

Mnoge devojke su se zaprepastile zbog onoga što vide, pa su Niki pružile podršku i zahvalile joj se na upozorenju.

"Hvala što ste podelili. Čini se da ljudi nemaju pojma koliko sunčanje može biti štetno", "Ovo je za nauk svim devojkama. Ne pržite se!", "Definitivno ću smanjiti sunčanje", glasili su samo neki od komentara.

Izvor:Mondo

Ne propustite