AKO SE NJIMA ZAMJERITE, SPREMITE SE ZA HLADNOKRVNU OSVETU: Ovi horoskopski znaci pamte sve i vraćaju duplom mjerom

Zanimljivosti
AKO SE NJIMA ZAMJERITE, SPREMITE SE ZA HLADNOKRVNU OSVETU: Ovi horoskopski znaci pamte sve i vraćaju duplom mjerom
.

Ako ih izdate, povrijedite ili im se prosto zamerite, možda će vam uz blagi, sarkastičan osmijeh reći: "Nema veze". I te kako ima, samo čekaju pravi momenat da vam vrate.

Postoje horoskopski znaci koji su osvetoljubivi, čak i onda kada ste sigurni da nije tako. Oni pamte postupke koji su ih povrijedili i ne libe se da račune "svedu na čistac".

Evo o kojim znacima je riječ:

Škorpija

Ako na nekoj listi zauzima prvo mesto, to je onda na listi najosvetoljubivijih ljudi. Škorpija je mračna, misteriozna i tajanstvena, a takva je i njena osveta. Astrolozi kažu da je ovo najbrutalniji znak kada je vraćanje postupaka u pitanju, spremna je da čeka i po nekoliko godina kako bi nekome ostavila trajni ožiljak. Duboko razmišlja, analizira i traži najbolniju tačku kod "suparnika". Ono što je važno, to je da vas Škorpija nikada neće napasti prva ili iz čistog mira. Daje po nekoliko šansi, ali kada oseti da ste je opekli, baca otrov i ne libi se osvete.

Jarac

Jarčevi služe hladnu osvetu. Dugo je planiraju, a serviraju je uz ledeni pogled, hladan govor i uzdignute glave. Jarčevi se ne boje, nemaju strah, a njihov stav je sam po sebi mnogima "zastrašujuć". Često nećete znati ni šta misle. Jarac odlično pamti loše postupke suparnika i neće se libiti da ih uzvrati, potpuno svestan i spreman za posledice. Ukoliko se zamerite Jarcu, znate šta možete da očekujete.

Blizanci

Transparentni su, odmah napadaju, ne biraju ni mesto ni vreme. Reči su im glavno oružje, ali se mogu osvetiti i na drugi način. Tada će vas perfidno uvući u krug tajni, spletkarenja i igru reči, da ni sami nećete biti svesni kako ste tu dospeli. Odlični su manipulatori, pa ćete u jednom trenutku naprasno shvatiti da je reč o osveti.

(MONDO)

Ne propustite