SNIMAK IZ PAROVA BACIO NOVO SVJETLO NA ZADRUGU 5: "Sada je sve jasno"

Show
SNIMAK IZ PAROVA BACIO NOVO SVJETLO NA ZADRUGU 5: "Sada je sve jasno"
-

Kako se bliži finale pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" fan grupe su sve aktivnije ne bi li diskreditovale potencijalne favorite i obezbijedile pobedu svom miljeniku.

Na udaru je najviše, naravno, Dalila Dragojević, o čijoj se mogućoj pobedi govori još od početnih mjeseci ovog TV formata, budući da je od početka do kraja ostala tema broj jedan, što zbog prevare supruga Dejana Dragojevića, što zbog turbulentnog odnosa sa Filipom Carem.

Naime, oni koji se protive Dalilinoj pobjedi počeli su da dijele snimak na kom ona, prema njihovom mišljenju, "roni lažne, krokodilske suze" na imanju u Šimanovcima, a da je riječ o glumi, kako tvrde, dokaz je rečenica koju je izgovorila nekoliko godina ranije.

Sporni snimak je nastao pri njenom ulasku u jednu od sezona "Parova", gdje Dragojevićka, na pitanje novinara o tome da li bi mogla da pusti suzu pred kamerama, uz širok osmijeh odgovara:

- Da li mogu da zaplačem u svakom trenutku? Naravno da mogu. Ja sam profesionalna glumica. Ne bih bila u rijalitiju da ne mogu.

mupk9kpturbxy85zwi2mzk3njywmdrmyzc5yjgxm2q5njewmmm2y2m5my5wbmeqgaewbq

Ne propustite