POSLJEDNJE ZAJEDNIČKE SLIKE KARLEUŠE I TOŠIĆA: Uhvaćeni u šopingu 2021. godine (FOTO)

Show
POSLJEDNJE ZAJEDNIČKE SLIKE KARLEUŠE I TOŠIĆA: Uhvaćeni u šopingu 2021. godine (FOTO)
-

Godinama paparaci nisu uspjeli da uslikaju Jelenu i Duška zajedno, a i kada su bili u javnosti vješto su se krili

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Godinama paparaci nisu uspjeli da uslikaju Jelenu i Duška zajedno, a i kada su bili u javnosti vješto su se krili.

Karleuša i Tošić posljednji put uslikani su zajedno u novembru 2018. godine kada je bivši fudbaler sa Jelenom došao na snimanje emisije "Zvezde Granda" i od tada paparaci nisu uspjeli da ih "ulove".

Što se tiče društvenih mreža, oni se već duže vrijeme ne prate na Instagramu zbog, a kako je pjevačica rekla tada, Duško ne želi da gleda njene provokativne objave. Većinu zajedničkih fotografija uklonili su sa ove mreže, a njihov posljednji zajednički momenat zabilježen kamerom bio je prije nešto više od godinu i po dana.

1613498591974-jk2-830x0

Jelena je za Dan zaljubljenih 2021. godine otputovala u Tursku, kod Duška, gdje je on tada profesionalno igrao fudbal, a njihove zajedničke fotografije i snimke tada objavio je pjevačicin prijatelj Zoran Birtašević.

1613498591974-jk2-830x0

Oni su tada uživali u večeri sa prijatejima, kao i u šopingu u tržnom centru. To su posljednje objavljene privatne fotografije sada već bivšeg para, a oni su i još nekoliko puta u javnosti bili zajedno.

jelena-830x0

Duško je na ljeto 2021. godine bio na Jeleninom nastupu na prijestoničkom splavu. Tada je došao nakon svih, pa čak i pjevačice, kako bi prošao nezapaženo.

Tošić je bio na Jeleninom nastupu u Beogradu za doček 2022. godine, ali se nije eksponirao, pa je u jutarnjim časovima objavio snimke sa slavlja.

Podsjetimo, Jelena je objavila da je njena i Duškova zajednička imovina prepisana djeci, a starateljstvo dodijeljeno njoj.

(telegraf.rs)

Ne propustite