PJEVAČICA IZ SRBIJE SKONČALA u 39. godini: Njena smrt i dalje je MISTERIJA, a svi su je zaboravili (FOTO)

Show
PJEVAČICA IZ SRBIJE SKONČALA u 39. godini: Njena smrt i dalje je MISTERIJA, a svi su je zaboravili (FOTO)
-

Devedesetih su je mnogi voljeli

Kada se sredinom devedesetih godina na sceni pojavila pjevačica Vukica Veljović, pažnju je prije svega privukla atraktivnim izgledom i crvenom bojom kose, a mnogi su joj predviđali dugu i uspješnu karijeru. Ipak, stvarnost je bila drugačija.

Crvenokosa ljepotica rođena je u Ulcinju, a javnost je bila u šoku kada je saznala da je umrla u 39. godini u Novom Sadu. Iako je bila izuzetno kratko na sceni, bila je veoma tražena.

U svojoj karijeri snimila je tri albuma i sva tri izdala za produkcijsku kuću PGP-RTS. Najveći hitovi su joj: “Suzama”, “Crnooki đavole” i “Luda noć”.

Za nju kažu da je bila dobar čovjek, energična i nasmijana. Kako se piše, od njene smrti, pa sve do danas niko od kolega sa kojima je bila prijateljica nije se udostojio da je spomene ili da negdje zapjeva neki njen hit, prenosi Objektiv.

vukica-veljkovic

Imala je brojne nastupe, gostovala u televizijskim emisijama, a u tim prilikama je govorila isključivo o svom muzičkom radu, privatan život držala je isključivo za sebe. Sahranjena je u Novom Sadu, gdje je i živjela.

Ono što se 1996. godine navodilo je uzrok smrti nepoznat, a iza sebe je ostavila sina Uroša i supruga.

Ne propustite