TAMARA GLOBA, RUSKI ASTROLOG, OTKRILA ŠTA NAS ČEKA U 2. POLOVINI GODINE: Samo 1 znak će imati para i sreće

Zanimljivosti
TAMARA GLOBA, RUSKI ASTROLOG, OTKRILA ŠTA NAS ČEKA U 2. POLOVINI GODINE: Samo 1 znak će imati para i sreće
-

Poznata ruska astrologija Tamara Globa otkriva šta nam donosi ostatak godine na poljima ljubavi, karijere i zdravlja

Ovan

Rođeni pod ovim znakom moraće da se suoče sa određenim problemima, ali oni će uskoro biti iza vas. Pokušajte da smanjite nervozu. Dokle god je planeta Saturn u Jarcu, sve će biti u redu. Budite strpljivi jer je to jedini način da postignete uspjeh. Ako razmišljate o promjeni profesije, nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Ishitrene radnje mogu vas skupo koštati.

Bik

Predstavnici ovog znaka su pravi sretnici. Zato dobro razmislite šta želite da postignete i počnite da ostvarujete svoje planove. Zvijezde će vam biti naklonjene, pa ćete sve što započnete završiti uspješno. Očekuje vas period velikih mogućnosti. Okolnosti će vam pomoći, a na vama je da ih pametno iskoristite.

Blizanci

Biće ovo nevjerovatan period za sve predstavnike ovog znaka. Biće to period pun pozitivne energije, poslovnih prilika, ali i zanimljivih susreta na ljubavnom polju. Sve što zamislite, dobićete bez mnogo truda. Zvezde su na vašoj strani i nema mjesta za brigu. Ovaj period definitivno donosi radost u vaš život. Ostanite pozitivni i motivisani jer je ovo vaše vrijeme!

Rak

Za one rođene pod ovim znakom, veoma je važno da se fokusiraju na lični život, finansije, imovinu i karijeru. Svi ovi aspekti će biti ključni. Rakovi na ovim prostorima mogu da se suoče sa raznim nepredviđenim okolnostima, pa na njih moraju biti spremni. Period može biti težak i samo ako istrajete, izaći ćete kao pobednici. Ako se potrudite i pokažete odlučnost, na kraju možete požnjeti neke koristi. Pokušajte da gledate pozitivno, pronađite izazov u ​​krizi!

Lav
Za rođene u znaku Lava ovo će biti period u kome će zaraditi veliku svotu novca. Važno je da se fokusiraju na donošenje važnih odluka i povlačenje ispravnih poteza i neće biti problema. Sve zavisi od vas: napori neće biti uzaludni, glavna stvar je da se ne povlačite i ne odustajete. Takođe je važno ne žuriti i ne reagovati impulsivno. Pažljivo odmjerite i razmislite o svakom koraku, inače će svi napori biti uzaludni.

Djevica

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka ovo je period uspona i padova. Biće svega, i lijepih i ružnih situacija, ali na kraju i nije tako loše jer će unijeti dinamiku u vaš život. Bilo da se radi o ličnom ili profesionalnom životu, morate biti oprezni. Nemojte žuriti da preduzimate bilo kakve radnje ili korake dok sve pažljivo ne odmjerite i analizirate. Ovo će vam pomoći da smanjite rizike i spriječite greške.

Vaga

Pred vama je povoljan i progresivan period. Vaš talenat za eksperimentisanje će vam dobro doći. Sve se čini da će vam zvijezde donijeti neočekivanu sreću, o kojoj se danas ne usuđujete ni sanjati. Po prirodi ste istraživač, pa pokušajte da naučite što više, upoznajte različite ljude. Uspjeh i sreća su veoma blizu, samo treba da im date šansu da vas pronađu.

Škorpija

Ljudi rođeni u znaku Škorpije konačno će moći da osjete toliko željenu slobodu i olakšanje, a to se posebno odnosi na njihov lični život. Dobićete priliku da se oslobodite anksioznosti, izdahnete i jednostavno uživate u životu. Međutim, ništa nam u životu ne dolazi na srebrnom poslužavniku. Ako želite da uspijete i dođete do vrha, radite na sebi, oslobodite se destruktivnih i štetnih misaonih obrazaca, steknite nove i zdrave. Pazite koje odluke donosite i koje poteze donosite. Uključite meditaciju u svoju životnu rutinu, svideće vam se.

Strijelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka, period obećava uspjeh u oblasti finansija. Zahvaljujući svojoj sposobnosti istraživanja i eksperimentisanja, moći ćete da postignete stabilnu poziciju, prije svega finansijsku. Uzgred, nemojte oklevati da pitate voljene osobe ili stručnjake za savjet. Njihova pomoć će vam biti od neprocjenjive vrijednosti.

Jarac

Konačno, možete se osjećati efikasno, mirno i opušteno u isto vrijeme. Ovo je vrijeme kada se za vas otvaraju nove mogućnosti. Ovaj period će biti pun radosti i sreće. Period do septembra biće posebno pozitivan, pa ga dobro iskoristite.

Vodolija

Harmonija je ono što će za vas biti ključna riječ. Uvjerite se da je mir u vašoj duši, a onda možete računati na uspjeh u bilo kom poduhvatu. Biće ovo vrijeme velikih preokreta, nećete moći da se prepoznate! Zračićete mirom i srećom, a te divne vibracije davaćete svima oko sebe.

Ribe

Oni koji su rođeni pod ovim znakom zodijaka imaju posebne i jedinstvene sposobnosti koje ih izdvajaju od drugih. Vrijeme je da ih konačno pokažemo. Međutim, možete se suočiti sa teškim i dvosmislenim situacijama. Ne brinite - sve će ići u vašu korist. Za vašu izuzetno kreativnu prirodu, ovo će biti pravi izazov!

(najzena.rs)

Ne propustite