PROREKLA TAČAN DATUM RAZVODA PRIJE GODINU DANA: Ova žena upozorila je Karleušu na krah braka sa Tošićem

Show
PROREKLA TAČAN DATUM RAZVODA PRIJE GODINU DANA: Ova žena upozorila je Karleušu na krah braka sa Tošićem
.

Vijest da se poznati par Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka odjeknula je kao bomba.

Popularna pjevačica se oglasila na Instagramu i otkrila razloge koji su doveli do njihovog razvoda.

Astro tumač Vesna Rivas otvorila je karte za poznati par prije skoro godinu dana pred kamerama portala Srbija Danas.com i po svemu sudeći, pogodila je da će ovaj period za Jelenu i Duška biti turbulentan.

- Jelena od 15. juna ulazi u sudbinski period i to će trajati do jula 2022. godine. To znači, prvenstveno, raščišćavanje na emotivnom planu. Postoje teme koje su gurali pod tepih ona i Duško, koje će isplivati u prvi plan - pričala je tada Vesna i dodala šta predstavlja ovaj period za oba bračna partnera:

- Kada jedno od partnera uđe u tu sudbinsku godinu u tom raščišćavanju se dešava ili da pukne brak ili da ispričaju jedno drugom sve i oproste ili prihvate stvari koje treba da prihvate i ostanu još jači. Oni su prošli prvu devetku, oni će naći rešenje za svoje probleme i problemčiće. Jelena ima izuzetno jak kod. To je kod žene koja se bavi javnom scenom. Ima svoj brend. Prosto, to je njoj dato tako od Boga. Nju zezaju emocije. Čim zablesavi to može da je košta karijere - naglašava Rivasova za pomenuti portal.

Ne propustite