'BIĆU ODVRATNIJA I SUROVIJA!' ŽESTOK SUKOB DALILE I CARA: "Ti si dečko bez stava, obraza i karaktera"(VIDEO)

Show
'BIĆU ODVRATNIJA I SUROVIJA!' ŽESTOK SUKOB DALILE I CARA: "Ti si dečko bez stava, obraza i karaktera"(VIDEO)
Bukti rat!


Bukti rat!

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara", naredno pitanje postavila je Ermina Pašović.

    Kako bi Dalila iz Zadruge 3, komentarisala ovu sada koja si postala - upitala je Ermina.

    Mislim da sam sinoć to rekla, Mića me je to pitao. Nazvala bih sebe najvećim odronom. To može dopustiti samo žena koja nema samopoštovanje i dostojanstno. Imala sam sve, sada nemam ništa. Jeste bruka i sramota, ne ponosim se svojim postupcima - rekla je Dalila.

screenshot-6

foto: printcreen Pink.rs

    Ona smatra da je odron jer je prešla meni preko nekih stvari meni, a ne jer je ispala ološ prema nekom - rekao je Car.

    Ne želim da neko prevodi moje riječi, čovijek koji traži žrtve među ženama koje imaju jedva 50kg, ove žalopoljke neću da slušam - rekla je Dalila.Nisu žalopojke, ja ovde ne kukam.

Nisam ja žrtva jer sam se zaljubio u tebe. Meni je ova žena smiješna k'o bioskop, ako je slušate šta ona govori, shvatićete koliko je kontradiktorna. Ne želim da neko plače zbog mene, govori kako sam kukavica - rekao je Car.  

screenshot-7

foto: printcreen Pink.rs

  Ti si radio mnoge stvari preko moje grbače, tako da ja smijem da plačem zbog tebe. Ne zavisim od tebe, kukavice, istavio si me na kukavički način - rekla je Dalila.

    Vidjeli smo kako ostavlja muža, kako ostavlja mene i kako ostavlja kombinacije, sve smo to gledali ove sezone - kazao je Car.

    Ne zanimaš me, mogla sam jutros da završiš u mom krevetu ali te više ne želim. Da sam željela da sjediš pored mene ovdje, ti bi sjedeo. Ti si dečko bez stava, karaktera i obraza - dodala je Dalila.

    Ona je ta koja je uvijek željela da odlučuje šta ću ja govoriti, kako ću se ponašati, ne može više tako - kazao je Filip.

    Ti si ustao da prokomentarišeš njen odovor, a nisi ni čuo šta je rekla - rekla je Šopićka.

screenshot-8

foto: printcreen Pink.rs

    Biću sve surovija i odvratnija, vidjećeš. Uvijek ovo radi. Ostavio me je, kukavički, sve do dana današnjeg nije imao lijepo izlaganje u vezi mene, a ja za njega jesam. On konstantno govori da su svi moje žrtve, svima je bilo loše zbog mene. Kao čovijek me je izdao- kazala je Dalila

    Ova žena govori lijepo samo o ljudima koje povrijedi - dodao je Car.

Detaljnij u nastavku.

 

Ne propustite