OGLASILA SE ČIM JE NAPUSTILA BIJELU KUĆU - OTKRILA FILIPOVU TAJNU: Nije htjela više da šuti

Show
OGLASILA SE ČIM JE NAPUSTILA BIJELU KUĆU - OTKRILA FILIPOVU TAJNU: Nije htjela više da šuti
Otkrila i kakvi su joj prvi utisci!

Otkrila i kakvi su joj prvi utisci!

Ana Jovanović je sinoć napustila "Zadrugu 5", nakon što je izgubila u duelu za izbacivanje od bivšeg dečka Anđela Rankovića. Bivša zadrugarka nije mogla da spava, a oglasila se za naš portal i ispričala svoje prve utiske, a onda nam otkrila i da li se čula sa bivšim dečkom Nikolom, koji se često oglašavao.

Foto:Printscreen Pink.rs

- Kako se osjećaš po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su ti prvi utisci?

Osjećaj je nestvaran, sve mi je čudno i neobično, ali se prvikavam. Od uzbuđenja ne mogu ni da spavam, listam klipove, slike, čitam poruke i jako sam zadovoljna sa komentarima - otkrila je Ana.

- Kako su tvoji reagovali?

Dočekale su me mama i tetka sa puno zagrljaja i poljubaca, suze su naravno bile neizbježne. Još uvijek mi ništa ne zamjeraju, trenutno me samo hvale, ali znam da me čekaju i kritike opravdano - dodala je bivša zadrugarka.

Foto:Pink.rs

- Da li si možda ispratila sve šta je Nikola izjavljivao o tebi i da li ste stupili u kontakt?

Nisam apsolutno ništa gledala, niti čitala, niti me interesuje šta je dotični imao da kaže o meni. Imaćemo kontakt, ali samo preko suda zasigurno - poručila je Jovanovićeva.

- Rekla si da bi izbrisala Cara iz svog učešća u "Zadruzi", šta te je najviše povredilo kod njega i da li misliš kao i Dalila da ti je u posljednje vrijeme ljubomorisao na Anđela i Mateju?

Moj odnos sa Filipom je bio jako čudan… Smatram da me je on gledao kao nešto sto njemu pripada i da mu je u posljednje vrijeme proradio ego - ispričala je Ana.

Ne propustite