TEŠKO VAMA AKO SE UDATE BAŠ ZA NJEGA: Muškarac rođen u ovom znaku je TEŽAK KAO CRNA ZEMLJA - neće vam biti do života

Horoskop
TEŠKO VAMA AKO SE UDATE BAŠ ZA NJEGA: Muškarac rođen u ovom znaku je TEŽAK KAO CRNA ZEMLJA - neće vam biti do života
Otkrijte njihove mane i vrline

Otkrijte njihove mane i vrline

Ovan

PREDNOST: Malo je divlji, ali sa merom. On voli dobru zabavu i voli da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu, tako da vam nikada neće biti dosadno sa njim.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti, često je teško komunicirati sa njim. Voli da šefuje, misli da je uvijek u pravu, a i kada nije – neće to da prizna. Uvijek sve mora biti onako kako je on zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi na vidjelo tokom svađa.

Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj lojalnosti i na njega uvijek možete računati. On je stabilan, vrijedan, porodično orijentisan, potpuno će vam se posvetiti i dolaziti kući svaki dan u isto vrijeme.

NEDOSTATAK: Isto očekuje i od žene, tako da Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele da se osjećaju sputano i treba im puno vremena za sebe.

Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne plaši se novih izazova, nepredvidiv je i stalno će vam spremati iznenađenja.

NEDOSTATAK: On nije oličenje lojalnosti kao na primjer Bik i nikad se ne zna koliko će njegova ljubav trajati. Voli promkene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se upušta u dugotrajne veze.

Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli da ima sve pod kontrolom i lako pretvara male stvari u veliki problem. Unaprijed razmišlja negativno, odnosno zamišlja sve loše što bi moglo da se desi i tako unosi nemir u vezu.

Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, velikodušan i učiniće sve što može da vas maksimalno razmazi.

NEDOSTATAK: Ponosan je i sujetan, pa će se uvrijediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg svijeta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvetite dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

Djevica

PREDNOST: Čvrsto stoji sa obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da budete srectni i zadovoljni u svakom trenutku.

NEDOSTATAK: Cjepidlaka je, svemu će naći mane i voli da popravlja nedostatke drugih ljudi, uključujući i one koje vidi na svojoj partnerki. Često mu nedostaje samopouzdanje, nesiguran je i teško uspostavlja povjerenje.

Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer sa pokrićem. On je dobar i ljubazan, ne samo prema vama već i prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah tu ženu gleda kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTACI: Kada mu je ego povrijeđen, ponašaće se kao dijete i neće brinuti o osjećanjima svoje partnerke. Iako je uvijek spreman da riješi problem, tada postaje strog i hladan pa je teško komunicirati sa njim.

Škorpija

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je istinski zaljubljena posjeduje nevjerovatnu empatiju i emocionalno razumjevanje.

NEDOSTATAK: Izuzetno je osjetljiv, fatalistički razmišlja i ume da bude veoma posesivan. Ako se oseća povređenim, postaje i osvetoljubiv.

Struhelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nježan. Ne umije da laže, tako da od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Uopšteno govoreći, on je stabilan čovek, ali ne kada je ljubav u pitanju. Često ne zna kako da definiše svoja osjećanja i lako gubi interesovanje. Voli da nametne svoja uvjerenja i mišljenja.

Jarac

PREDANOST: Ne postoji ništa što neće učiniti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dirne ljubav, spreman je da ostane sa partnerokm do kraja života i da ni u jednom trenutku ne sumnja u svoja osjećanja.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razume koncept fleksibilnosti. Kada ga partner povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Vodolija

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno vjerovati.

NEDOSTACI: On sve shvata lično. Često emotivno odluta i udaljava se od partnerke jer se osjeća neshvaćeno. On ne može da voli bez osjećaja unutrašnje sigurnosti i povjerenja, a teško stiče oboje.

Ribe

PREDNOST: Nežan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTACI: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku može da se predomisli i kaže da zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli da igra ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobjeći.
 

Ne propustite