OVO SU NAJSRETNIJI DANI U JULU - DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Stiže velika lova na ovaj datum

Zanimljivosti
OVO SU NAJSRETNIJI DANI U JULU - DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Stiže velika lova na ovaj datum
.

Ovi moćni dani u srpnju/julu su najpovoljniji dani u kojima se energetski tokovi ugađaju na izuzetno pozitivan način. U ovim danima bit će puno lakše ukloniti energetske blokade, formirati ispravno i pozitivno razmišljanje, privući sreću i postati bolji. Saznajte koji će događaji izazvati porast sreće tijekom srpanjskih dana, kojih će ih, inače, biti čak šest.

7. srpanj/jul – dan ogledala

07.07. je vrlo jak zrcalni datum. Na ovaj dan će vladati broj 7, koji će privući puno sreće. Ovo je dan komunikacije, posla, posla, zabave. Svatko će dobiti ono što želi, osim ako želje nisu povezane s nečim lošim.

Ako ste u prošlosti pogriješili, na ovaj dan možete ispraviti svoje greške. Mnoge ugodne stvari će se dogoditi same od sebe.

Na ovaj dan je dobro činiti dobra djela. Ovo će vam pomoći da očistite karmu.

18. srpanj/jul – Venera ulazi u Raka, a Merkur se suočava s Plutonom

Ovaj dan dijeli prvo mjesto sa zrcalnim datumom 7.7. po snazi ​​povoljne energije. Dva dobra astrološka događaja čine ga najmoćnijim danom snage odjednom: prijelaz Venere u znak Raka i opozicija Merkura s Plutonom.

Prijelaz Venere u znak Raka upravo je dan kada sve svoje slobodno vrijeme možete sigurno posvetiti komunikaciji, obitelji, jačanju ljubavi i traženju nje.

Ovim danom počinje razdoblje idealno za romansu i ljubavna priznanja. Sam dan prijelaza može se nazvati vremenom uvida i stjecanja vjere u sebe. Mnogi od nas će postati bolji, shvatiti svoju snagu i pronaći svoju svrhu.

Opozicija Merkura i Plutona je vrlo važan događaj, dva najudaljenija planeta čine suptilnu energetsku vezu. Ove pozitivne struje će teći ravno kroz našu planetu i kroz sve nas. Ovo će biti najbolji dan za zajednički rad, druženje, ljubav.

Ovaj događaj savršeno će nadopuniti prijelaz Venere, čineći ovo najboljim danom za interakciju s ljudima oko vas.

19. srpanj/jul – Merkur ulazi u Lava

19. srpnja/jula Merkur će napraviti svoj prijelaz u Lava. Ovo će biti drugi tranzit planeta ovog mjeseca, ali ovaj put će biti pozitivan. Prema astrolozima, 19. srpnja/jula možete potrošiti mnogo novca na zabavu i darove za sebe.

Ovo je dan moći, u kojem imamo priliku dobiti ono što smo dugo željeli. Merkur će nam dati sreću u poslu.

20. srpanj/jul – Sunce Opozicija Pluton

Sunce i Pluton će na ovaj dan biti u jako povoljnom položaju pa će dan biti ispunjen aurom dobrote. Moguće je da će se na ovaj dan životi mnogih ljudi promijeniti na bolje.

Može se dogoditi nešto vrlo važno i zanimljivo. Ovo će biti drugo sučeljavanje u mjesecu, koje će se pozitivno odraziti na sva područja našeg života.

26. srpanj/jul – Merkur u kvadratu s Marsom

Kvadrat je vrlo skladan aspekt dvaju planeta ili drugih svemirskih objekata. Najpovoljniji je za nas u onim slučajevima kada se objekti koji su uključeni u njega nalaze blizu Zemlje.

Merkur i Mars su upravo to. Ovog dana možete očekivati ​​kršenje ustaljenih obrazaca, pojavu inspiracije i motivacije, povećanu odlučnost i samopouzdanje.

31. srpanj/jul – Merkur u opoziciji sa Saturnom

Posljednji dan srpnja/jula bit će pod utjecajem još jedne opozicije – ovoga puta Merkura i Saturna. Na današnji dan mnogi od nas moći će ojačati svoje pozicije na financijskom i poslovnom području.

Astrolozi napominju da se na današnji dan može očekivati ​​krah planova, ali to nam neće štetiti, već nam koristiti, čak i ako to nije jasno od samog početka.

Na ovaj dan je bolje ne biti lijen i pokušati izvršiti što više zadataka.

Ne propustite