07.07. JE MOĆAN DATUM - EVO ŠTA NAS ČEKA TOG DANA: Budite spremni, cijeli život će nam se preokrenuti

Kiosk
07.07. JE MOĆAN DATUM - EVO ŠTA NAS ČEKA TOG DANA: Budite spremni, cijeli život će nam se preokrenuti
Ovi moćni dani u julu su najpovoljniji dani u kojima se energetski tokovi ugađaju na izuzetno pozitivan način.

Ovi moćni dani u julu su najpovoljniji dani u kojima se energetski tokovi ugađaju na izuzetno pozitivan način.

U ovim danima biće puno lakše ukloniti energetske blokade, formirati ispravno i pozitivno razmišljanje, privući sreću i postati bolji. Saznajte koji će događaji izazvati porast sreće tokom junskih dana, kojih će ih, inače, biti čak šest.

7. jul – dan ogledala

Ovaj 7. jul je veoma jak datum ogledala. Ovog dana će vladati broj 7, koji će privući mnogo sreće. Ovo je dan komunikacije, posla i zabave. Svako će dobiti ono što želi, osim ako želje nisu povezane sa nečim lošim.

Ako ste napravili greške u prošlosti, možete ispraviti greške danas. Mnoge prijatne stvari će se desiti same od sebe.

Dobro je činiti dobra dijela na ovaj dan. Ovo će vam pomoći da očistite svoju karmu.

18. jul – Venera ulazi u Rak, a Merkur se suočava sa Plutonom

Ovaj dan dijeli prvo mjesto sa datumom ogledala 7. julom, snagom povoljne energije. Dva dobra astrološka događaja čine ga najmoćnijim danom snage odjednom: tranzit Venere u znak Raka i opozicija Merkura sa Plutonom.

Tranzit Venere u znak Raka je upravo dan kada svo slobodno vreme možete bezbijedno da posvetite komunikaciji, porodici, jačanju ljubavi i traganju za njom.

Ovim danom počinje period idealan za romansu i ljubavna priznanja. Sam dan tranzicije može se nazvati vremenom uvida i sticanja vere u sebe. Mnogi od nas će postati bolji, shvatiti svoje snage i pronaći svoju svrhu.

Opozicija Merkura i Plutona je veoma važan događaj, dvije najudaljenije planete čine suptilnu energetsku vezu. Ove pozitivne struje će teći pravo kroz našu planetu i kroz sve nas. Ovo će biti najbolji dan za zajednički rad, druženje, ljubav.

Ovaj događaj će savršeno upotpuniti tranzit Venere, čineći ovo najboljim danom za interakciju sa ljudima oko vas.

19. jul – Merkur ulazi u Lava

Merkur će 19. jula preći u Lava. Ovo će biti drugi tranzit planete ovog meseca, ali ovaj put će biti pozitivan. Prema astrolozima, 19. jula možete potrošiti mnogo novca na zabavu i poklone za sebe.

Ovo je dan moći, u kome imamo priliku da dobijemo ono što smo dugo željeli. Merkur će nam dati sreću u poslu.

20. jul – Sunce opozicija Pluton

Sunce i Pluton će ovog dana biti u veoma povoljnoj poziciji, pa će dan biti ispunjen oreolom dobrote. Moguće je da će se na ovaj dan životi mnogih ljudi promeniti na bolje.

Može se desiti nešto veoma važno i zanimljivo. Ovo će biti drugi obračun u mjesecu, koji će se pozitivno odraziti na sve oblasti našeg života.

26. jul – Merkur u kvadratu sa Marsom

Kvadrat je veoma harmoničan aspekt dvije planete ili drugih svemirskih objekata. Najpovoljnije je za nas u onim slučajevima kada se objekti uključeni u njega nalaze blizu Zemlje.

Merkur i Mars su upravo to. Ovog dana možete očekivati rušenje ustaljenih obrazaca, pojavu inspiracije i motivacije, povećanje odlučnosti i samopouzdanja.

31. jul – Merkur u opoziciji sa Saturnom

Posljednji dan jula biće pod uticajem još jedne opozicije – ovog puta Merkura i Saturna. Na današnji dan mnogi od nas će moći da ojačaju svoje pozicije na finansijskom i poslovnom planu.

Astrolozi napominju da se na današnji dan može očekivati krah planova, ali to nam neće naškoditi, već će nam koristiti, čak i ako to nije jasno od samog početka.

Na ovaj dan je bolje da ne budete lijeni i pokušajte da izvršite što više zadataka.

Ne propustite