PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS, OVA 4 ZNAKA NEĆE SPAJATI KRAJ S KRAJEM: Uživat će u julu, novca na sve strane

Zanimljivosti
PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS, OVA 4 ZNAKA NEĆE SPAJATI KRAJ S KRAJEM: Uživat će u julu, novca na sve strane
-

Mjesec jul je pred nama, a uskoro Mars ulazi u Bika, pa se mijenja situacija na finansijskom planu. Pojedini znakovi će imati više sreće kada je novac u pitanju

Ulazak Marsa u Bika 6. jula donijeće stabilnija ulaganja i veću potrebu materijalno da se obezbijedimo, ali i tražimo garancije u svakodnevnim odnosima.

Na finansijskom planu sreću će imati Ovnovi, Bikovi, Rakovi i Blizanci.

OVAN
Mars 6. jula ulazi u Bika, što je vaše drugo polje novca, pa ćete se svakako finansijski oporaviti. Zapravo, kako je Mars vaša vladajuća planeta, jasno je da će vam novac biti prioritet u mjesecu koji je pred nama. Bikovi će vam biti dobri partneri za novac.

BIK
Venera u Blizancima u vašem drugom polju donosi vam bolju zaradu nego u julu. To znači da ćete biti finansijski stabilniji, a kako je u drugom polju Venera, podrazumijeva se da ćete najviše novca trošiti na kupovinu lijepih stvari. Dame Bikovi će kupovati garderobu, dok će muškarci praviti ulaganja u detalje za kuću. Idealan je mjesec da zahtjevate povišicu ili dobijete bolju poslovnu ponudu.

RAK
Sunce i Merkur u vašem znaku od sledeće nedelje donose vam pozitivan planetarni uticaj koji će se osetiti i na finansijskom planu. Novac će se lepiti za vas, pa će svi imati potrebu u najmanju ruku nešto da vam poklone. Ipak, budite mudri sa ulaganjima. Sada je idealan trenutak da zahtjevate novac za nešto što vam je važno jer planete rade za vas.

BLIZANCI
Kako ste vi znak koji je najviše propatio tokom prethodnog mjeseca i to zbog retrogradnog Merkura, situacija će konačno mijenja u vašu korist. Venera u vašem znaku donosi vam lepe poklone, a ulazak Merkura u Raka promijeniće vašu finansijsku situaciju na bolje. Od osobe vodenog znaka čućete za mogućnost koja može da vam donese odličnu zaradu.

Ne propustite