PAPARACO/ OVO JE SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Evo u kakvom izdanju je uslikana

Show
PAPARACO/ OVO JE SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Evo u kakvom izdanju je uslikana
-

Glumca Žarka Lauševića i njegovu suprugu Anitu smo primijetili u toku današnjeg dana u Beogradu, tokom ispijanja kafe.

Žarko je, naime, kako priča izvor za "Blic", sa suprugom sedeo i pio kafu u lokalnom kafiću, a sa njima je bio i njihov kućni ljubimac.

Nisu se preterano zadržali, te je glumac u jednom momentu otišao, dok je Anita ostala i još malo uživala bašti kafića.

Ona je za šetnju obukla zelenu haljinu, a mnogi komentarišu da je prelijepa i prezgodna.

Inače, stan u kome sada žive se nalazi u samom centru Beograda.

Žarkova supruga Anita je, inače, profesionalni šminker. Ona je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima kćerku Janu. Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je bila udata kada su se upoznali, je pisao i u svojoj knjizi “Godina prođe, dan nikad”.

gglk9kpturbxy8zoddlota0odrlzmjhowq4zjg0nmm2odexotdhnzkwos5qcgeqgaewbq

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila kćerku. Andreu. Bez “ј” . Dolazi otmena, visoka, lijepa. “Razvodim sе”, reče mi danas – ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

Inače, Žarkova supruga je veoma uspješna u Holivudu. Anita je radila i sa najpoznatijim imenima svjetske glumačke liste, a njen prvi veći angažman bio je 2004. godine na snimanju filma “Spiderman 2”. Sarađivala je i sa Leonardom Dikaprijom i Kejt Vinselt. Dobila je velike pohvale za svoj rad, a posebno se istakla sjajnim frizurama glavnih likova u serijama “Hronike Tajms Skvera”, “Privatni doktor” i “Instikt”.

Ne propustite