3 NAJNESRETNIJA ZNAKA U JULU: Njima je najbolje da prespavaju mjesec, jeste li na listi?

Zanimljivosti
3 NAJNESRETNIJA ZNAKA U JULU: Njima je najbolje da prespavaju mjesec, jeste li na listi?
-

Više planeta u retrogradnom hodu postaviće teške zadatke pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova

Tokom jula čak četiri planete će biti u retrogradnom hodu - Saturn, Neptun, Pluton i Hiron, a to, najavljuju astrolozi, može da bude izuzetno izazovno za pripadnike tri znaka Zodijaka.

Dok će Bikovima i Rakovima konačno krenuti na mnogim poljima, a Škorpije zadovoljno trljati ruke jer im planetarni aspekti najavljuju sjajan mjesec, dotle će Vage, Vodolije i Ribe biti na velikim iskušenjima, a često će im se tokom jula dešavati da požele samo da prespavaju do 1. avgusta.

Naime, pripadnici ova tri horoskopska znaka biće izazvani da izliječe neke stare rane, da nauče lekcije koje su preskočili i da se oproste od nekih ponašanja koja im nisu donosila ništa dobro, ali jednostavno nisu znali kako da ih se otarase.

1. Vaga
Sunce u Lavu će vas natjerati da otkrijete o sebi neke stvari koje vam neće prijati. Ma koliko će vam se činiti da je to posljednja stvar koja vam je ovog ljeta potrebna, ispostaviće se da će to suočavanje za vas biti lekovito.

tu na svim poljima - počev od ljubavi, preko prijateljskih odnosa, familijarnih relacija…Da će biti lako - neće, ali da će biti korisno uverićete se već u prvim danima avgusta. Nebo će vas nagraditi za iskazanu hrabrost i odvažnost i doneti vam u život ono za čim ste dugo čeznuli.

2. Vodolija
Većinu pripadnika ovog vazdušnog znaka čekaju teške životne lekcije koje će morati da savladaju. Planeta Saturn kao učitelj (za neke i mučitelj) pruža još jednu šansu da se dobro zagledate u sebe i osvijestite uzroke poteza koje ste povlačili u poslednjih godinu dana. Posljedice ste već osjetili i niste ih prihvatili raširenih ruku.

Retrogradni hod četiri planete tokom jula natjeraće Vodolije da preispitaju prioritete u životu, da se suoče sa potisnutim emocijama, da prihvate odgovornost za ono što su učinile (ili nisu učinile) i da prije svega budu iskrene prema sebi. Čim savladaju ove lekcije, pred njima će se ukazati obilje novih mogućnosti, ali i perspektiva kako da u sadašnjim okolnostima maksimalno uživaju.

Ribe
Položaj planeta najavljuje da će osobe rođene u ovom vodenom znaku tokom jula biti ne samo preopterećene poslom, već i da će ih preplaviti osjećaj neadekvatnosti na radnom mjestu. Ribe će iznova početi da sumnjaju u sebe i svoje sposobnosti. Rezultat ovakvih razmišljanja su neizbježne frustracije koje bi mogle da eskaliraju kroz epizode iznenadnog plača i povlačenja u sebe.

Osamljivanje bi moglo da bude od koristi osobama u ovom znaku, ali ne sme da traje duže od nekoliko sati. Ribama je neophodan neko ko će ih podsetiti koliko su do sada postigle u životu i zašto nemaju razloga da sumnjaju u sebe i svoje sposobnosti.

Taj neko mogao bi da bude i osoba koja Ribama želi emotivno da se približi, ali one to vjerovatno zbog plivanja u okeanu očaja neće ni primijetiti… Sve do avgusta, kada bi moglo da dođe do velikog preokreta!

(Telegraf.rs)

Ne propustite