DANAS SVI GLEDALI U KĆERKU DARIJE KISIĆ: Evo kako izgleda, NESTVARNA LJEPOTA

Kiosk
DANAS SVI GLEDALI U KĆERKU DARIJE KISIĆ: Evo kako izgleda, NESTVARNA LJEPOTA
-

Ministarka nerijetko naglašava koliko je ponosna na nju!

Ministarka Darija Kisić Tepavčević i njena kćerka Tina zasjenile su sve ljepotom. Naime, one su se sinoć pojavile na tradicionalnom prijemu u rezidenciji američkog ambasadora na Dedinju povodom nacionalnog praznika SAD-a Dana nezavisnosti.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna na ovaj svečani događaj došla je sa svojom kćerkom Tinom, koja je nedavno proslavila osamnaesti rođendan. U javosti se često mogu čuti komentari da je Darijina kopija, kako izuzetno liče.

k

foto: Kurir.rs

Darija Kisić Tapavčević važi sa damu sa političke scene sa izuzetnim stilom, te je za ovu priliku odabrala svijetlu toaletu, a stajling je upotpunila cvjetnom maraom, dok je kosu odlučila da skupi u svedenu punđu.

Sad druga strane, njena ćerka Tina za prijem je izabrala usku crnu haljinu, koja je istakla sve njene oblika. Kosu je pustila da neobavezno pada preko ramena, a cijelu odijevnu kombinaciju začinila jje torbom sa zlatnim lancem, koja uopšte ne košta malo.

Darija uvijek ističe koliko joj kćerka znači u životu.

- Prije 18 godina postala sam najsretnija žena na svijetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, djevojčice moja - navela je prije nekoliko nedelja Darija na Instagramu, uz fotografiju kćerke.

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite