"BOLJE MI JE BILO SA DEJANOM" DALILA DRAGOJEVIĆ SHVATILA ŠTA JE IZGUBILA: Ovako je Filip reagovao (VIDEO)

Show
"BOLJE MI JE BILO SA DEJANOM" DALILA DRAGOJEVIĆ SHVATILA ŠTA JE IZGUBILA: Ovako je Filip reagovao (VIDEO)
.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

- Da li si shvatila da te Car nije voleo i da si samo bila mač i ruci svog dželata? - glasilo je pitanje.

- Uvek sam sumnjala i uvek sam to govorila. Kad sam govorila da to nije voljenje, svi su govorili da me voli. Ja to ne osećam. Ne mogu da odgvoaramu njegovo ime, osim da kažem da ne osećam. On samo gleda sebe i bitno mu je da on bude čist. Ti kritikuješ devojku. Ona ne treba da razmišlja o meni, ko sam ja njpj? Kad si tu devojko vodio u tuš-kabinu da sa njom imaš s*ks, tad nisi razmišljao o njenoj reputaciji. Kad se desi pijanstvo, kad je ona slobodna i može da radi šta hoće, ti se nađeš kao veliki Filip da komentarišeš gde je ona sela i ko je nju kupao. Nisi ravnopravan i nisi isti u donošenju odluka. Kad se sve izdešavalo, kad sam se razvela i sve napravila, on sad kaže da sam bila u braku dok je bila sa mnom. Posle njegovih nedela, ustaje i progleda da je ona od 19 godina alkoholičarka, a ja k*rvetina od 28. Progledaš tek kad sebe treba da opereš od svojih odnosa. Ja treba da plačem nad svojim životom i sovjom sudbinom. Odlučila sam da se ponašam kako se osećam. Neće meni Filip Car, kad vidim kako radi kroz druge devojka. Ja kad sam zahtevala da je na*pušiš kad ona mene uvredi, nisi hteo da vređaš. Sad ustaješ i pričaš da je ona tebi bila inat, greška i da ti nije bilo lepo. Ti se onda pereš od svojih nedela - govorila je Dalila.

- Ja sam se pred kraj pomirio sa njom, a svi su očekivali da bežim od nje. Rekla je sama u rečenici "on druge devojke ne kritikuje, ne psuje", da za dobrobit našeg odnosa. Ako neko kad je meni svadba kaže da će da mi uproasti svadbu, gleda da me podbode i uvredi, ako neko sebi daje za pravo da svašta radi, pa i u najmanju ruku ako je ignorišem mogu da iznesem stav i mišljenje. Mali zločasti pekinezer (Ana) me vređa. Nisam je uvredio i rekao da je k*rva i drolja - govorio je Car.

- Ja sam jednom rekla da je ona hodajuće zlo. Ona dobro zna koliko puta me je vređala, a ja sam joj samo jednom odgovorila. Ja kad sam njega vređala u bazenu on to veliča - ubacila se Ana.

- Pusti, nisi bitna. Neću više da te komentarišem ni za stolom, ni u radiju. Kad sedneš u blizini mene, ja ću kao i do sad - poručio je Car.

- Sinož sam došla u emisiju i videla da on sedi pored nje. On njoj prebacuje za Anđela, a ne prebacuje za sebe. Ti zoveš Anu da bi je kao najstrašnije kritikavao - odbrusila je Dalila.

- Filip je izbegao Anu Jovanović u bazenu, a ona nije sa bine - rekao je Car.

- Baš zbog ovoga si je i izbegovao - urlala je Dalila.

- Je l' su problem naočare od Dejana, ne može da vidi ako nisi u krugu! Nema te i ne postojiš u tom prostoru. Ja više nemam snage, ona je mene iscedila u ovom odnosu. Ona mene dovodi do zla, bolje mi je bilo kad je Maja zakuca, nego ona kad mi ovo radi. Bolje mi je da me skuca, nego da mi vrti mozak, laže i petlja - vikao je Car.

- Hoćeš da pričamo gde je meni bilo bolje? Evo meni je bolje bilo dok je Dejan igrao plejstejšin, nego sa tobom. Evo sad pričam njegovim jezikom, jer ovo nije prvi put da ona spominje gde je njemu bilo bolje - besneča je Dragojevićka.

- Ja kad sam sa njom u vezi palče za ovim momkom, a za onog od pre sedam godina priča kako je bilo sa njim. Ja mogu samo da pitam koja igrica se igrala? Ona je govorila kako će da je ubije - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite