DALILA LOŠE! EVO ŠTA JE SAOPŠTILA DRVETU MUDROSTI: Gotovo je

Show
DALILA LOŠE! EVO ŠTA JE SAOPŠTILA DRVETU MUDROSTI: Gotovo je
-

Dosta joj je svega!

Dalila Dragojević je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudosti o njenom odnosu sa Filipom Carem:

-Sve mi varira... Filip i ja smo trenutno u raskidu, ne planiram pomirenje, ali koliko sam puta rekla da je kraj, pa nije bilo. Ja neću da meni niko govori bilo šta, izvređao me je, a onda kada sam pukla on dolazi kod mene, e nisam htjela da pričam sa njim, pa da priča kako dolazi zbog grižem savijesti. Tu nema popravki, a iskreno ja sam umorna od toga. Vjerujem da bi on htio da se pomirimo, ali mnogo toga se desilo. Pucam ja po šavovima i sve mi je gore i gore i teže i teže, pogotovo kada me udarai šamar realnosti. Teško mi je da se nosim sa nekim stvarima. pogotovo što znam kako će to da izgleda i koliko će to da traje. On ima taj poriv da izaziva, a najviše se ja ponižavam. - rekla je Dalila.

-Kako komentarišeš njegovu ljubomoru? - upitalo je Drvo.

-To nije ljubomora to, je opsesija. To je bolest koju on ima... Svjestan je on da ga ja volim, i šta sam sve uradila za njega, ali traži izgovor konstatno za raskid. On komentariše pitanja za mene, a onda me upropasti sa vrijeđanjem i psovkama. Loše se ja osjećam, Drvo, ja ne spavam, samo se vrtim po krevetu. Ja patim, a on priča svašta. On želi da ja budem njanavica, ali ja nisam takva... Toliko me je spustio, ukanalio da imam osjećaj da me nema više - rekla je Dalila.

-Ja ću nositi krivicu jer sam završila nešto lijepo, ali ja ne mogu da pljujem po braku sa Dejanom, a onda on kaže da me razumije, a onda me pljuje kada sam pored njega. Svi znaju da se između mene i Anđela a ništa nije bilo. Meni je žao kada čujem kako on muva devojke i juri se*s, a ja kada bih to radila bio bi haos. Njega ne zanima ništa kada ima novac, a kada nema on kuka i pravi s*anja - rekla je Dalila.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

(pink.rs)

Ne propustite